![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 147148149150151 2116> |
Автор | ||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Drugoto go kazuvam za vreme na intervjuto...koe e prakticno ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
ами мислам бе Филе јас на тебе.... ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
pa ne rekov pod 18 ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Ha,ha...
Da te masira....auuuu fille...
u sred rabotno vremeeeee
![]() ![]() ![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
да..има фора до 64
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
Znam Lili
||||
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Koga bi imala u{te edno dete da rastam Koga bi imala u{te edno dete da rastam; Pomalku gre{ki bi popravala, a pove}e bi go razbrala Bi gi zela o~ite od svojot pogled, za da mo`am da gledam so moi o~i. Bi se gri`ela pomlku da znam, za da znam kako da se gri`am pove}e Pove}e bi {etala, povisoko bi letala. Bi prestanala da izigruvam serioznost, a seriozno bi igrala Bi tr~ala niz pove}e poliwa i bi zjapala vo pove}e yvezdi Pomalku bi odbivala, a pove}e prifa}ala Prvo samodoverba bi izgradila, a potoa ku}a Pomalku bi go u~ela za qubov kon mo}ta, a pove}e za mo}ta na qubovta. |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Jas sum na promaja...po celi denovi...
ama si imam maser ,nemam potreba od prakjanje na
oglasi
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
moze da ostane i prekuvremeno ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
еве ти шанса...зграби ја
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
Djaki
od kaj gi naogjas ovie pesni...
se prasuvam postojano...
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
uste nekoj mesec
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ne ti e pravilno prevedena ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
![]() fala sto se javi
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 147148149150151 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |