![]() |
|
Ветерани од одбраната 1991/2001 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 49> |
Автор | |||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
А, ти во кои спаѓаш? Ти или некој твој кој е учесник во војната 2001. Во глумци, статисти или оние со тешка параноја. Само пази доколку си учесник, сигурно те има опфатено ПТСР со неговиот flashbacks, или ти е во близина на дофат и бргу ќе видиш што си. Дали си глумци, статист или тежок болесник со трауматски последици кој постојано ќе биде зависен од адекватни лекарства доколку ги има и доколку можеш да ги платиш, од причина што суште за борците законот за безплатно лекување не важи. Па среќно во пронаоѓањето на соптвениот трауматски идентитет. Не се шегувајте бар сега бидете единствени. Истрајте за кратко. Не е се во парите. Каде ви е гордоста? |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
Urednik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
||
Борците брзо ќе влезат во историјата на Македонија.
Ќе станат составен дел ма Сојузот на Борци на РМ. |
|||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|||
![]() |
|||
Urednik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
||
Можеби се во право штом одлучиле да влезат во политикат.
|
|||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Mestoto na voinot mu e na bojnoto pole ne vo politikata ....
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Makedonija stana cirkus
![]() |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
||
Ако можеа терористите да формираат своја партија и да ја кројат судбината на државата, зошто и бранителите да не формираат своја партија? Но ќе бидат на маргините од политиката. Време е Македонија да има 2.000.000 партии, односно секој за себе.
|
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
![]() |
|||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
||
ako praat pratija sigurno deka ke pobedat
i na vlast braniteli i Uck :)
welcome to balkan
|
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
Сакам да ти реплицирам на еден дел што не се согласувам а тоа е да има 2.000.000 партии.Да ти кажам дека партиите не паѓаат од небо туку така да се формираат,за тоа си има закони и норми. |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Ќе биде весело. На едната страна ЈАС а на другата мојот колега Талат Џафери- а потоа огорчен противник кој под изговор АНА (мајка) е тешко болна замина од касарна Тетово да ја види и остана со АНА и ОНА во Шипковица. Изменето од orlov - 16.Септември.2008 во 14:44 |
|||
|
|||
![]() |
|||
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
||
da vo eden stepen si me razbral sto znaci lica so takvi sustinski promeni nemoze da vodat politika zasto kako prvo ne se sposobni da se izrazat da kazat sto sakaat a tie sto znaat dobro da se izrazat a se pretstavuvaat kako braniteli tie ne bile nikogas na teren pa sakaat da zazemat mesto vo politikata a site tie uspeaa da zemat po 100 000 evra od drzavata a ne se vopsto bolni za toa dokaz deka so parite otvorija golemi biznisi. pa jas neznam koj ja vodi ovaa tema nekoj sto se zamisluva deka bil na teren ili nekoj sto bil . |
|||
![]() |
|||
||
Како и да е и кој и да ја наметнал темата Јас сеуште до овој момент немам точна информација за насловот на темата. Но за кратко ќе го имам. Доколку е точно тогаш поставеноста на истата и развојот на самата тема би бил поинаков. Во шала многу пати сме споменувале политика но реално сме гледале да го добиеме својот статус во општеството. Повеќе ми се верува дека е провокативно наметната. Но, никогаш не се знае. Сепак како погоре спомнав би било или лудо или весело Јас и Талат Џафери. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Дефинитивно можам да ви потврдам дека написот - темата е точна.
Во тек се припремните активности за регистрација на Политичка Партија. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Зошто заглави законот на генерал Ангелов во Парламентарните и Владините лавиринти? Кој го прави тоа и зошто?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Здружението на Армиски Ветерани во соработка со Комората за обезбедување на имоти и лица ,,ДЕТЕКТИВ,, организира, регионална обука и полагање на Борците од војната 2001, за стекнување со ЛИЦЕНЦА за обезбедување на имоти и лица.
Изменето од orlov - 22.Септември.2008 во 23:34 |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |