![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20072008200920102011 2116> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lele Worhol..kolku nazad ne vrati
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
alal ti vera....i na worhol de....i plus nadvor e tmurno i istura dozd...
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
..AJ USHTE EDNA DA TI NARACAM.....PAZI SEA.....IVO PATIERA....BISERO MOME.....ME NAMOVNUVA I TAA....ISTO MAKFEST...AMA DALI BESHE 86...87...NE SUM SIGUREN
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
фала, фала, Ворхол....
![]() добра песничка, нема што...ама многу тажна.... ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
LILJA ..GOLEMA GUSHKA...JA ZASLUZI
![]() KAZI AMA.....MNOGU E DOBRA...ME NAMOVNA |
|
![]() |
|
иглата малку зр'ѓавила, ама уште функционира...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
eve go gramafonot:))
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
ejjjjjjj
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
може Ворхол...таа нека биде....
![]() http://uk.youtube.com/watch?v=exqd0nV4enc |
|
|
|
![]() |
|
...SO PESNATA.....SAM SUM VO NOKTA TIVKA..I SONUVAM SO OCI OTVORENI.....
|
|
![]() |
|
Поздрав за Грени и Ворхол...
![]() со песната....некоја од лп... ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20072008200920102011 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |