![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 129130131132133 360> |
Автор | |
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam da sum so nego
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
znam deka gledam eden ist avatar a dva razlichni nika...znam...ne mi se prichinuva
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Знам дека ќе продолжам да игнорирам! Некој едноставно не е вреден за моето внимание! ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Znam deka SE ima svoja pricina koja ke ja doznaam koga nema da mi bide povekje vazna.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ana anka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
znam deka srekata e poubava ako ja spodelat dvajca obostrano-individualnost ne ne pocituvam
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека и слепиот коњ ....слуша
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ana anka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
treba da si doma so svojte
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ako si legnam,utre mozebi nema da stanam..!..vaka buden..sto e sigurno,sigurno e....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
NEMOZAM DA TE PROMENAM NO NE SUM VO SOSTOJBA I DA TE PRIFATAM KAKO TAKOV-A
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
znam deka trebase doma vo toplata postela da si ostanam
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....znam deka.... bas sega nisto neznam
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka ne sakam da mi zadavaat tolku mnogu zadolzenija...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka denes e Ponedelnik...mojot "omilen den"...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
znam deka denes e Ponedelnik...mojot OMILEN den
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 129130131132133 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |