IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 02:11
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Originally posted by Inspekorat Inspekorat напиша:

Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Е па тоа значи дека тој фајл е заштитен со пасворд и дека треба да го знаеш пасвордот за да го отвориш или да си симниш некој рар кракер намигнување

Taka e brat ama kaj da go najdam??? ne go pisit na rapidshare koj program da go zemam?
i imam uste prasanja:)
kako da mu napram na doctor spyware update? stegam na smart update se e registriran i nemozit? i nekoe programce ili pak na internet da stam slika i da mi ja naprajt na nekoja pozadina

Da e dozvoleno da zboruvam za takvi raboti bi ti pomognal odma ama ne smejam inace lesen plen e doctor spyware da se crackne so update ;)

Пуши му преку лична порака
Кон врв
Inspekorat Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Inspekorat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 12:43
Ok cim nesmejs nemat problem.
A mojt nekoj da mi pomognit za Windows Movie Maker zs nemozam da vmetnam video, ko ke stam sliki nemozam da stegnam play i nemozam ni da memoriram!ustvari mi izlegvit da ne tupam mn Class not registered
Кон врв
Inspekorat Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Inspekorat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 12:47
Ili pak nekoj slicen program da e mi trebit za sliki da stavam i muzika vo pozadina da imat i nekoj efektcinja vrz slikite! FALA
Кон врв
Emo19 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emo19 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 03:55
->Advanced Archive Password Recovery 4.0 LICENCIRAN
*ovoj program avtomatski ja provaluva lozinkata zapisana vo RAR. format (dosta korisen ali SPOR) brka rabota vecerva go testiram :)

-> LICENCA OD 306 DENA koja ne e na BLACK LIST za Kaspersky Internet Security 2009

SKYPE (zgordoni)
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 11:53
Originally posted by Emo19 Emo19 напиша:

*ovoj program avtomatski ja provaluva lozinkata zapisana vo RAR. format (dosta korisen ali SPOR) brka rabota vecerva go testiram :)

-> LICENCA OD 306 DENA koja ne e na BLACK LIST za Kaspersky Internet Security 2009

SKYPE (zgordoni)
zosto naprazno bildas koj te prasase za voj program i licenca za kaspersky samo ti li imas
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 15:44
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Originally posted by Emo19 Emo19 напиша:

SKYPE (zgordoni)
zosto naprazno bildas koj te prasase za voj program i licenca za kaspersky samo ti li imas

Муабетот демек му беше да се исфали што имал голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 19:42
Pa taka ke dojde falahje ja imam licenca za kaspersy 312 dena od 500 dena ja koristam i uste ne e na black list a toj program so go koristis za WinRaR nikogogas nema da ti go kaze tocniot pass

Изменето од Dark HaCkeR - 14.Септември.2008 во 19:43
Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 11:26
Не Можам да инсталирам драјвери за звучната и мрезната картица кои се интегрирани на матичната плоча... Кога ќе го стартувам ЦД-то со драјверите ми вика: An installation support file could not be installed. The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.

Ако можи да ми кажете до сто е проблемот... и како да го решам...
Фала однапред...
Тип на матична: Soltek SL-75FRN2-L
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 12:37
baraj drugi drajveri samo kazi mi koj Operativen sistem go koristis so ti vika voa ili kazi koga go kupi kompjuterot koj os bese prv vaka probaj stavi go cd od maticnata i ako koristis XP ima posebna papka za samo drajveri za XP ima posebna papka samo za Windwos 2000 ili vista
Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 20:05
abe imam windows xp i gi stavam drajverite od cedeto sto mi go dadoja so maticnata, toa cede e so univerzalni drajveri od soltek koi gi imam pred toa 1000pati instalirano i sea ne mozi da mi se instalira drajverite za mreznata i drajverite za zvucnata i nz so e problemot... dali se zafrknati kartickite deka se integrirani na maticna .... oti staviv mrezna kartica posebno i bez problem raboti i drajverite se instaliraja i nikakov problem ne mi pravese....

Изменето од luckyboy - 15.Септември.2008 во 20:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 21:01
Instaliraj go voa i ke ti simne drajveri
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 11:54

Имам еден мал проблем. Повеќе ме нервира тоа што не можам да го решам, отколку што ми е потребно да го решам. Компјутерот не ги прикажува системските и скриените папки и датотеки. Го штиклирам радио-копчето да ги покаже папките, но ништо не се случува. Кога повторно ќе се обидам, гледам дека самиот се вратил во претходната состојба.
За да биде ситуацијата уште понејасна, напоменувам дека имам два оперативни система (WindowsXP). Едниот од нив е преинсталиран пред неколку дена, на форматирана партиција, но останува истата ситуација. И двата Windows-а одбиваат послушност.
Може ли овој проблем да е некаде во BIOS-от????
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 05:41
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Имам еден мал проблем. Повеќе ме нервира тоа што не можам да го решам, отколку што ми е потребно да го решам. Компјутерот не ги прикажува системските и скриените папки и датотеки. Го штиклирам радио-копчето да ги покаже папките, но ништо не се случува. Кога повторно ќе се обидам, гледам дека самиот се вратил во претходната состојба.
За да биде ситуацијата уште понејасна, напоменувам дека имам два оперативни система (WindowsXP). Едниот од нив е преинсталиран пред неколку дена, на форматирана партиција, но останува истата ситуација. И двата Windows-а одбиваат послушност.
Може ли овој проблем да е некаде во BIOS-от????
Windowsot nema nikakov dopir so BIOS, a i ne te razbiram bas so sakas tocno da napravis
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:21
Тогаш во прашање е CD-то. Друго решение не гледам. Два постоечки и еден избришан Windows исто работат. Проблемот мора да е во инсталирањето.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.