![]() |
|
Какви шампони користиш моментално? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Автор | |
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niveata mi se najckart samponi,barem na nasiov pazar,ic ne se kvalitetni,koj znae kaj gi pravat
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Da ima Nivea i leb bi zemal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
До сега си користев Пантен, а денес го земав шампонот на Нивеа со дијамантска прашина, за сјај на косата. Освен што ми ја изми косата како и секој друг шампон, не видов никаков “сјај“, а уште помалку дијамантски...а си мислев ќе блескам...
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Епа баш овој го земав...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
и ја се зезнав со тој
најубав ми е Субрина и шампонот и регенераторот. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
И јас мислам дека најквалитетни се оние производи кои најдолго се одржале на пазарот. Денес имаме една хиперпродукција на шампони те за ваква коса, за таква, за ова-она денес се тука а утре веќе ги нема. (ова важи за секоја козметика ама овде збориме само за шампони, еве млекото на Нивеа на пример, она класичното, нема смрт, ќе искачаат млека и млека, ама ова ќе живее)
Најубаво е човек да си земе нешто што опстојува на пазар повеќе години и не се менува. Изменето од maria_magdalena - 14.Септември.2008 во 00:37 |
|
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
pak ke kazam nivea mi ja upropasti kosata...ama mlekata i kremite sto se kvalitetni,kvalitetni se..za toa nema komentar,ama proizvodite za kosata se ziv ckart ![]() |
|
![]() |
|
од Нивеа-незаменливо и вечно ќе остане она класично млеко за тело со сина кутија.
|
|
|
|
![]() |
|
Токму така...и нивеа софт за лице
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
се што ќе ми дојде до рака.....и кога мн. пазев на шампонот секогаш контра ефект добивав
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
so shto ke najdam ja shlakam kosata...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
претежно нивеа користам за коса и сум задоволна
|
|
![]() |
|
majmunce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
најдобри шампони се оние што најмалку се рекламираат
|
|
не се плашам, стори се чучулига
|
|
![]() |
|
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() задоволна сум! |
|
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |