|
Кои песни ве потсеќаат... |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„април у београду“ ме потсеќа на пролет во белград
|
|
не се плашам, стори се чучулига
|
|
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forever - KISS ме потсека на... едно дете
|
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEAL "Love's divine" na eden prv baknez
|
|
grunge_girl
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tones of home od Blind Melon me potsejka na mene :Dnajdov se vo tekstot
|
|
all this pain is an ilusion....
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mettalica - Master of Puppets, на еден прекрасен одмор, од четврто спрема петто оделение, со оваа песна се будев секое утро...
|
|
MilaKaulitzHighmore
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm..
'Let me take you there' - Plain White T's - na dechko mi hahahahah 'Lonely day - SOAD' - 29.03.08 denot koga trebase da odam na koncert na Tokio Hotel ama mi se otkaza :(( |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golube, jadini jedina, znam ja i kade e mojto libe me potsekaat na posledniot odmor vo Ohrid
zemi ogan zapali me i jovano jovanke me potsekat na edna LI4NOST kuda idu osstavjene devojke i tamara(od Boris Novkivik) me potsekat na drugarka mi |
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fly in the wings of love - ме потсеќа на првата љубов..
Изменето од One_lovE - 14.Јануари.2009 во 23:15 |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скоро секоја песна што ми се допаѓа можам да ја поврзам со некој настан или некоја личност...
Јесен у мени тугује ми беше хит во прва година средно постојано ја слушав
На Велигден сум се заљубил како што кажува и самиот наслов...за прв пат го видов и открив дека постои на еден Велигден и се заљубив
Две души и месечина на мојата сегашна љубов
Биче ми тешко без тебе - на апсолвентската екск*рзија и на убавото друштво од...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека го слушам бон Џови... ама Always ме потсеќа на бишиот.
И веќе ми е одвратна тоа песната, ми шкрипи на уво ептен, али ипак ме потсеќа на фини работи. Тепам луѓе што ја пуштаат. Исто и Alice in chains -grind, на претходното лето. Изменето од Tiggy Vicious - 07.Октомври.2010 во 19:34 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неко те има-Ван Гог ме потсеќа на една голема неостварена љубов и на еден посебен човек.
Од подалечното минато A tout Le Monde-Megadeth на серијал од дечки со кој никогаш не видов среќен исход
Засекогаш љубовни химни ми се I want to know what love is-Foreigner i Lady, Lady, Lady-Joe Esposito од саундракот за Флешденс секогаш будат длабоки чувства во мене, без разлика кога и што ми се случува во животот.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zorana- Da mi ime nezaboravis me potseka na edna drugarka i pesnava navistina samo zaradi nejze si ja slusam za nea mi falis eci
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |