|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 55> |
Автор | |||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пуши му преку лична порака |
|||
Inspekorat
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ok cim nesmejs nemat problem.
A mojt nekoj da mi pomognit za Windows Movie Maker zs nemozam da vmetnam video, ko ke stam sliki nemozam da stegnam play i nemozam ni da memoriram!ustvari mi izlegvit da ne tupam mn Class not registered |
|||
Inspekorat
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ili pak nekoj slicen program da e mi trebit za sliki da stavam i muzika vo pozadina da imat i nekoj efektcinja vrz slikite! FALA
|
|||
Emo19
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
->Advanced Archive Password Recovery 4.0 LICENCIRAN
*ovoj program avtomatski ja provaluva lozinkata zapisana vo RAR. format (dosta korisen ali SPOR) brka rabota vecerva go testiram :) -> LICENCA OD 306 DENA koja ne e na BLACK LIST za Kaspersky Internet Security 2009 SKYPE (zgordoni) |
|||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Муабетот демек му беше да се исфали што имал |
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa taka ke dojde falahje ja imam licenca za kaspersy 312 dena od 500 dena ja koristam i uste ne e na black list a toj program so go koristis za WinRaR nikogogas nema da ti go kaze tocniot pass
Изменето од Dark HaCkeR - 14.Септември.2008 во 19:43 |
|||
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не Можам да инсталирам драјвери за звучната и мрезната картица кои се интегрирани на матичната плоча... Кога ќе го стартувам ЦД-то со драјверите ми вика: An installation support file could not be installed. The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.
Ако можи да ми кажете до сто е проблемот... и како да го решам... Фала однапред... Тип на матична: Soltek SL-75FRN2-L |
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
baraj drugi drajveri samo kazi mi koj Operativen sistem go koristis so ti vika voa ili kazi koga go kupi kompjuterot koj os bese prv vaka probaj stavi go cd od maticnata i ako koristis XP ima posebna papka za samo drajveri za XP ima posebna papka samo za Windwos 2000 ili vista
|
|||
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe imam windows xp i gi stavam drajverite od cedeto sto mi go dadoja so maticnata, toa cede e so univerzalni drajveri od soltek koi gi imam pred toa 1000pati instalirano i sea ne mozi da mi se instalira drajverite za mreznata i drajverite za zvucnata i nz so e problemot... dali se zafrknati kartickite deka se integrirani na maticna .... oti staviv mrezna kartica posebno i bez problem raboti i drajverite se instaliraja i nikakov problem ne mi pravese....
Изменето од luckyboy - 15.Септември.2008 во 20:05 |
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Instaliraj go voa i ke ti simne drajveri
|
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имам еден мал проблем. Повеќе ме нервира тоа што не можам да го решам, отколку што ми е потребно да го решам. Компјутерот не ги прикажува системските и скриените папки и датотеки. Го штиклирам радио-копчето да ги покаже папките, но ништо не се случува. Кога повторно ќе се обидам, гледам дека самиот се вратил во претходната состојба. За да биде ситуацијата уште понејасна, напоменувам дека имам два оперативни система (WindowsXP). Едниот од нив е преинсталиран пред неколку дена, на форматирана партиција, но останува истата ситуација. И двата Windows-а одбиваат послушност. Може ли овој проблем да е некаде во BIOS-от???? |
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тогаш во прашање е CD-то. Друго решение не гледам. Два постоечки и еден избришан Windows исто работат. Проблемот мора да е во инсталирањето.
|
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |