IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Какви шампони користиш моментално?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какви шампони користиш моментално?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
Автор
Порака
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 11:32
niveata mi se najckart samponi,barem na nasiov pazar,ic ne se kvalitetni,koj znae kaj gi pravat
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 12:18
Da ima Nivea i leb bi zemal
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 00:28

До сега си користев Пантен, а денес го земав шампонот на Нивеа со дијамантска прашина, за сјај на косата.

Освен што ми ја изми косата како и секој друг шампон, не видов никаков “сјај“, а уште помалку дијамантски...а си мислев ќе блескам...лутинаСе прашувам, што ли ставаат на косите на моделите кои рекламираат шампони? Или е тоа некоја компјутерска техника?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 00:29
Originally posted by Ani4ka_xxxxxxxx Ani4ka_xxxxxxxx напиша:

нивеа од секогаш сум користела
е ваков

ако излезе нов шампон од нивеа одма го испробвам

Епа баш овој го земав...лутина

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 00:31
и ја се зезнав со тој
најубав ми е Субрина и шампонот и регенераторот.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 00:36
И јас мислам дека најквалитетни се оние производи кои најдолго се одржале на пазарот. Денес имаме една хиперпродукција на шампони те за ваква коса, за таква, за ова-она денес се тука а утре веќе ги нема. (ова важи за секоја козметика ама овде збориме само за шампони, еве млекото на Нивеа на пример, она класичното, нема смрт, ќе искачаат млека и млека, ама ова ќе живее)
Најубаво е човек да си земе нешто што опстојува на пазар повеќе години и не се менува.

Изменето од maria_magdalena - 14.Септември.2008 во 00:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 11:41
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

И јас мислам дека најквалитетни се оние производи кои најдолго се одржале на пазарот. Денес имаме една хиперпродукција на шампони те за ваква коса, за таква, за ова-она денес се тука а утре веќе ги нема. (ова важи за секоја козметика ама овде збориме само за шампони, еве млекото на Нивеа на пример, она класичното, нема смрт, ќе искачаат млека и млека, ама ова ќе живее)
Најубаво е човек да си земе нешто што опстојува на пазар повеќе години и не се менува.

pak ke kazam nivea mi ja upropasti kosata...ama mlekata i kremite sto se kvalitetni,kvalitetni se..za toa nema komentar,ama proizvodite za kosata se ziv ckart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 11:50
од Нивеа-незаменливо и вечно ќе остане она класично млеко за тело со сина кутија.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 11:52
Токму така...и нивеа софт за лице
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 16:35
се што ќе ми дојде до рака.....и кога мн. пазев на шампонот секогаш контра ефект добивав
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 16:41
so shto ke najdam ja shlakam kosata...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
JASNA27 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2006
Поени: 176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASNA27 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 17:17
претежно нивеа користам за коса и сум задоволна
Кон врв
majmunce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Локација: Somalia
Поени: 154
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majmunce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 21:08
најдобри шампони се оние што најмалку се рекламираат
не се плашам, стори се чучулига
Кон врв
Месечина Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Месечина Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 22:26

задоволна сум!
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.