|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 14791480148114821483 1869> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...za pobrza rehabilitacija... ...poveli granny... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekogas ... kritikuva .... osobeno ako e stanata na kriva noga
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...znam...i mora malku da ti ubrzuvam puls...krvotok...adrenalin...pobrzo ke ozdravish...
Изменето од moira - 13.Септември.2008 во 15:06 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes e stanata ... na vistinskata noga
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od pred nekoj den....do togas i jas ja pizmev....zaboravi na "lepa nesta"
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma naprosto ne mozam da poveruvam ..... mislam deka pricina za vakvo raspolozenie e nesto sto ne saka da se pofali
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...you talk about me...?
...da be...do sega spiev...i uste sum vo krevet... |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lepo odmorena...i vednas se gleda raspolozenie
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pre bi rekol propisno zamorena a dobro obrabotena
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i ushte bi mozhela da spijam...mmmm...se mislam dali da se svrtam ili da stanam...
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma duri bi bilo ubavo i da se odlogiras
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..pusti te je..neka spava...
Zdravko Colich |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 14791480148114821483 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |