|
Од Нова Година втор официјален јазик |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што сакаш да докажеш со овој пост?Ништо ново!Ова е само уште еден доказ дека сте паразити од народ!Се инфилтрирате во домаќинот,почнувате да се храните од него и вртоглаво да се размножувате а потоа го разградувате и продолжувате на друг!Само и против тој паразит има лек-се вика Ранковиќ и изгледа ќе треба да го примениме во блиска иднина доколку не сакаме да бидеме разградени(читај распарчени)! Изменето од Zajcef - 13.Септември.2008 во 09:43 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potvrdeno i od moja strana!
Da ne slusnam uste nekoj da mi kaze deka nie u Istocna Makedonija govoreme bugarski oti ke ve besam site na red:D:D
U Priniska Makedonija govorat strumicki, so toa de facto makedonski, razbiras a ne bugarski...ako ima potreba od podetalni informations pls:)lp
aj so zdravje... I prosetajte do Sofija ke vidite deka ne gi rabirame bas kako so mislite a ni tie nas, toa se sranja i gluposti so velat ist jazik bla bla...
|
||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej Siptarius, aj nese petli mnogu, ako ne gi sakas Makedoncite tortop u Kosova ili u siptarijata tamu koj k.r baras ovde?+
Gnidi ste vie od pleme da go znaes toa... Go sfati i zapadot toa ne se sekirajte.. e togas ke ve peceme kako so treba, poso ke nema koj da ve krie i vadi od ognot kako u Tanusevci na pr...
Taka da nemi se petli mnogu si mrazel Makedonci bla bla bla..marsh u siptarijana togas....
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
protiv virusite kako rankoviq nie sme imale i ke imame mnogu pojaki i poefikasni lekovi kako adem jashari,ramush haradinaj i mnogu drugi penicilini,aspirini i analgini
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova spadja vo rubrika vicovi i slicni nesta za zasmejuvanje
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е миро тоа би било меч на векот Рамуш в.с Ранковиќ!Абе да не беше тито толку мирољубив и да не го разрешеше ранковиќ ке јадевте вие говна вака-утре сабајле!И уште го споредуваш со Јашари и Харадинај
|
||
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tito bese umen
toj znaese deka ne ide so sila so albancite
milosevic ne idese po cekorite na tito pa eve sto gi snajde
sega placete,kosovo e nase ,kosovo e srpsko i taka nataka i taka nataka
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И што тито да не се плашеше од нив?Поготово во неговото време кога бевте изолирани и главна одбрана ви беа бункеритеТоа треба да го сметате за милост и да бидете благодарни а не уште да кажувате дека со вас не можело со сила-со вас е најлесно со сила(клин со клин се вади)! Изменето од moira - 13.Септември.2008 во 20:35 |
||
|
||
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете што се случува кога ќе му дозволиш на аљбанецот да ти влезе во твоја куќа. ќе почне газда да ти се прави. И ГЕГИТЕ ГО УБИЈА КУЗМАНА! е Кузмане Кузмане кој ѓаол не снајде сите
|
||
не се плашам, стори се чучулига
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако не се исполни овој договор со ДУИ и таа влада ќе падне како круша.После пак на избори.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НеIrena22
ако падне и оваа влада тогаш почнува второто полувреме од мечот ОС на РМ и Терористичко качачките банди на Али Амети.........
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tito napravi sto napravi i vie pak ne stanavte narod. Vie ne ste bile niti pak nekogas ce bidete Albanci vie ste obicni plemenski koi se vikaat Shiptari .. Albanija stana del od NATO podrska SKA nema, Kosovo koj moj vie imate bre so Kosovo nisto a i da imate nesto kosovo ima ogranicen rok na traenje od desetina godini se sto e so sila sozdadeno so sila ce bide unisteno..Znaci opcija kosovo otpadja...Globalnata politika na Amerika se smeni - vo koja vie shiptari ste najvpecatlivi egzemplari za toa deka Amerika se ima jako zaebano okolu vas...
Изменето од moira - 14.Септември.2008 во 02:19 |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako od printer da se izlezeni po greshno printanje. |
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А турски и влашки(armaneasca) кога ќе станат службени? Од велигден?
|
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |