|
Интуиција |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..mnogu luge veruvaat vo svojata intuicija mislejki deka taa ke gi dovede do vistinskiot pat,no najcesto ..taa gi laze!..za zal!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene nikogash ne me laze...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i mene!..eve naskoro ke imas 10000 posta..pa so sreka neka se..
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... taa ne me laze...sama se zalazuvam... |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......"moj me "insekt"....nikad ne vara"......sto bi reko Zika Pavloviç
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se soglasuvam so tebe
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..i na kraj,site izlazani!..bati toa intuicijata..bati...
|
||
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Intuicijata e predkrizna mobilizacija na nasite cuvstva.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интуиција? Па некогаш и се прашувам како тоа изгледа... секогаш се водам од разумот
|
||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На почетокот ме плашеше...се додека не научив да и’ верувам...од тогаш ме нема изневерено
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сте имале ли некогаш чудно пртчувсво?
тоа го нарекуваат интуиција. се уште незнаеме што е но сепак можеме да предвидиме на кратко некои работи или слично.дали имавте вие искуство со интуицијата и како? |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...imam pretcustvo,samo sto ne e cudno....i toa eve bas sega dodeka te citam...se mi kazuva deka ovaa tema ke bide spoena(..ili izbrisana..) so edna druga....
|
||
|
||
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ууууф...ми работи како ненормална,секогаш е тпчна,а никогаш не и верувам.Се си викам,си замислувам,што ми е на мене.Еве во моментов сум вознемирена од некоја непостоечка причина,како и претходниве неколку дена,нешто ќе се случи,ама не знам што.Најмногу ја мразам кога е ваква кучка па не ми ни дава насока,а по некогаш ми сугерира кон конкретни нешта.
Дефинитивно интуицијата е жена,не само што самиот збор иницира кон женски род туку и по нејзините карактеристики. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефинитивно си во право...
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |