|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 2116> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ама тебе ти посветив друга песна
можеби е дури и подобра од Дениција
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas gi sakam site Fenix friends...
Podednakvo...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го гледам твоето тело како лежи тука,
Топлина и сигурност извираат од него. Истоштеност до бесвест.бурна ноќ Зад нас,возбудлив ден пред нас. Се наведнувам над тебе ,те допирам Со врвот на моите усни нежно За да не го нарушам твоето спокојство. Го чувствувам твојот здив-утрински Измешан со вчерашното суво бело вино. Те чувствувам....овде си....денес....... Ги допирам твоите гради- Го насетувам твоето големо срце И во ритамот на неговата мелодија Ги пишувам овие стихови.....за тебе....... Еве ја и муграта доаѓа тихо,бесчујно И не зема во својата закрила. Опиеност чувствувам,но не од сувото бело вино Туку од твојата голема душа!!!!! Те чувствувам....овде си........денес....... Се плашам да се одделам од предгратките на оваа Студена мугра,зашто со следната и нес ке не снема Со следната и магијата се губи..... А јас,за последен пат го гледам Твоето стуткано тело во креветот И посакувам,посакувам силно Само тебе да те имам бар за миг, Бар во оваа студена мугра. Опиеност од страст копнеж,суво бело вино Нерасонета душа со перо в рака Те чувствувам.....овде си......денес.......... |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ ПЛАЧИ ..НЕ ПЛАЧИ ...
КЕ ТИ ЈА ПЕЈАМ АМА МАЛАТА БИЛЈАНА СЕДЕ И ПЛАЧЕ
КОЈ ТЕ ЗЕЗА БРЕ
|
||
"recycle your mind"
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема толку наивни на форумов,
не се интерессни форумиве за децата и за полуписмени луЃе
нијна беше дете, и еве ја не напуШти
сфати дека чичко Џаки е во право и дека треба да си го живее животот, да се дружи со врсници
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se citame utre |
||
s.r. Dzaki |
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a oti ne sega
|
||
"recycle your mind"
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fille kaj si? ne ti mirisa na neshto?..
|
||
"recycle your mind"
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега со мене ќе се читаш......Маријана.....љубов моја непреболена.
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..hehehe pa ne sum go smenila nikot
|
||
"recycle your mind"
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FAKAT |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не си го сменила никот....ти си маријана...............срценце мое.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne oseca ... od zagorenata .... sarma |
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ne lazi..FAKTI beshe
|
||
"recycle your mind"
|
||
Внеси реплика | страница <1 9091929394 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |