![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20242025202620272028 2116> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djaki
Mnogu sum srekjna sto te gledam..
ZALJUBEN
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Jas vredam za povekje od 2
![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ај бегајте од тука
ке побудалам, не знам која повеќе ми се допаѓа
добро Лилија најмногу ја сакам, т.е. ја сакам со сето мое битије
![]() ![]() ама и вас другите ве обожавам
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
хехехехехе...ама и Вал вреди за 2...немој да каже дека не ја рачунаме
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
уууууу, Мацо, ако одиме со факти....и заедно со другите во нас.....гужва ќе се збере....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
а бе сакав да кажам дека сме ..јас и другата во мене..али јбг..се прифаќа дека вредиш за две
![]() факт..што би рекол мики
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
прима Маријана:
![]() ![]() Изменето од Lilija7 - 12.Септември.2008 во 14:36 |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
чекај сеа, што броите, постови, или....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
а бе ова баш и не би го сфатила како комплимент... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
E,ne se broev de sama...ha,ha
Djaki...dobar si ti,,star lisec
nisto ne ti bega...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Pa,brojam Marijana...
Epten me zasega sudbinata na Fenix
![]() negoviot rejting
|
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
samo tri gledam
il mozebi sakas da kazes deka Lilija vredi kolku dve?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
четири
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 20242025202620272028 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |