|
Улогата и значењето на сексот во животот |
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ke meditiras na mesecina!..taka site pravat,skoro site dremat na terasa..pogledaj uveri se...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pipi znae da se izligavi i da si pomine mazno koga i e vo interes, a koga neke vraka so studena suvoka i ne pomaga ni "Brilijant " i ne e se vo toa da bides interesen i smesen, potrebni se i opiplivi ideali . |
|
majmunce
Сениор Регистриран: 13.Септември.2008 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 154 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сексот му треба на телото, како што љубовта и треба на душата
|
|
не се плашам, стори се чучулига
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта може да боли-но сексот не смее да боли.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боли само невозвратена љубов....
Изменето од којсумјас - 17.Септември.2008 во 01:00 |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
it heart's like hell Изменето од mmomirovski - 19.Септември.2008 во 13:37 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznost, vnimanie i seks. Tie sekogas odat zaedno. Sekoj obid da se odvoi bilo sto e obicna parodija na ljubov.
Ako ostanes samo na neznost vie ste samo koketirate kako kolegi na rabota. Ako ostanes samo na vnimanie, vie ste samo drugari. Samo na seks i dvajcata ste k*rvi. |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс или водење љубов
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно сум сигурен дека е подобро да имаш љубов со лош секс, кој со време ќе се поправи, од добар секс без љубов која е невозможно да се поправи т.е створи со време.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mmomirovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Машкото: Душо кога водам љувов со тебе, целосно ме исполнуваш, Те сакам.
Женското: Абе ајде, љубовта е прецената работа, сексот е убав. После неколку месеци. Машкото: Прекрасен секс. Женското: Злато, Те сакам, никогаш не сум била посреќна, целосно сум исполнета, кога водам љубов со тебе, и знам дека ме сакаш. И сега Кој е кривиот во ситуацијата? Изменето од mmomirovski - 13.Октомври.2008 во 22:36 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poise me sakale tie so loso sum gi onadel i pomalku sum se trudel
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф...не бара тука некоја философија.
Треба да се исклучат сите предрасуди и се ќе биде ок.Нема ниту к*рви,ниту мажи што искористуваат. Тоа е чиста потреба,кога нешто недостига ние инсистираме да го задоволиме,не секогаш имаме пол грст опции,па мора да се снајдеме.Не е насушен,но е потребен. Ментална храна,се доаѓа и си оди од таму,сакале или не сакале тоа да го признаеме.Секоја тага,болка,напнатост,нервоза би требало во поволни услови да ја снема со една добра партија секс.Се разбира се ова ќе звучи уште по бајковито,но не и невозможно ако сме со саканата особа. Малку ментално ми делуваше онаа бабичката на 105 години која е девица... Да појдеме од фактот дека без него не би имало живот,добро сега со усовршениве работи за оплодување веројатно ќе направат некоја специјална *печка* од која ќе излагаме веќе израснати во возрасни луѓе и ќе ни преостане само да се образуваме.Емпириски,сите знаеме како е работата.Ако ништо друго ја задоволуваме потребата за разможување.Самиот факт дека цела историја лежи во сексот е доволен сам по себе.Без него нема да бидеме тука и да ги пишуваме овие работи. Ако не за лична сатисвакција ако некој не ја гледа,во ред е за создавање на нови животи. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na prvo mesto sepak e ljubovta
no vednas na vtoro - sexot!
vo odrzuvanjeto na brakot
vo odrzuvanjeto na vrskata
cudno, cudno, kolku golema! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |