![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 1364> |
Автор | ||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||
........pa kasnev......se zivo zastanalo i zjapa....
![]() ![]() |
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...dobro ma...dobro... ![]() |
||||
![]() |
||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|||
ajde za site...srcko,mila,Andjelina,granny i Palestinec...povelete,posluzete se..frape "ala alan ford"
![]() ![]() |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
По тебе.....не заебавај......кој ќе зјапа по тебе!!!?
Изменето од Палестинец - 12.Септември.2008 во 00:49 |
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
i kade e smesten bilbordot..da pustam pogled...vaka ve citam ko tele na sarena vrata
![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...i ima shto da vidi...neli... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() Изменето од granny - 12.Септември.2008 во 00:50 |
||||
|
||||
![]() |
||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||
.......abe srcko si e srcko......unikat na dada
![]() ![]() ![]() |
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
![]() |
||||
|||
...super e...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
pa i mene taka mi kazaa be granny...sto se lutis odma...nekoj videl...ne znam
![]() |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|||
![]() ![]() |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
pak ke me zakasnite na rabota...i jas sum sednala tuka so vas...otidov...namalete pusenje,zacistete pepelari i provetrete...i site cigari vo treta fioka
![]() |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |