|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 55> |
Автор | |||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само некои бебиња сонувам и мали деца
а ноќеска сонував дека имало пожар,... и некои личности што ги познавам изгореле... им ги видов дури и ковчезите додека пак, претходно со баба ми и со дедо ми сме полнеле вода од една градска фонтана.... |
|||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
од таа новата шо ја отворија |
|||
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bebinja mislam deka znachat grizzi
|
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да ти појаснам...под фонтана се подразбира и место каде што пиеме вода... на нашки... да ти преведам... градски чешми... п.с моира пардон за офтопик, ама не можев да одолеам Изменето од BisernA - 11.Септември.2008 во 21:51 |
|||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аа па имало збор за тоа-чешма да не беше фонтана водопад ќе беше |
|||
|
|||
dzoni1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Obidise da se relaksiras pred spiene i ne misli na takvi raboti. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Интересно, и јас сонував пожар, многу необичен сон. И воопшто во последно време се така некои непријатни работи сонувам, утре од пазар ќе си купам dream catcher.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас пред спиење не мислам на ништо... ама ете само глупости сонувам |
|||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja imam dream catcher ama bas i ne mi pomaga mnogu
|
|||
What you see,hear and feel is not always true.
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sonuvav deka imam dvojce na poludiplomskata, no koga e pogledav, vidov deka gresno gi sobiral poenite, go zamoliv da preracuna uste ednas i vidi ... stvarno veli, gi sobira ponovo i mi stava 5.5 ( tuka do 6ka ima ) ...lele po cela sekiracija dali poloziv ili ne uste ova mi trebase
|
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ме интересира дали и слепите сонуваат?
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...zoshto da ne sonuvaat...vidot nema vrska so sonuvanjeto...mislish dokolku ne gledaat nemaat shto da sonuvaat...?
|
|||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па да баш така нешто. Тоа би било контра доказ на оние кои тврдат дека сонуваме само она што гледаме.
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во последно време се сонувам членови од моето блиско семејство и живи и умрени се нешто се собираат, се нешто заедно...на имоти и куќи кои одамна веќе се продадени и не се во нивна сопственост.
А на мене се нешто ми расте на глава, на тело. Ова беше одвратно-ми пораснале треви на глава и билки некои па ги скратив лисјата а после тоа ги корнев корените со чупалица. Демек случајно ми нанел ветер земја на глава па ова тревиштава си израснале. А ноќеска сонував дека влакна на усните ми озникнале и тоа така подолгички како бркови, па и нив земав со чупалица да ги вадам. Не ме болеше, милев дека ќе боли. Се повеќе ме буни ова.Некој дали знае нешто? |
|||
Внеси реплика | страница <1 4142434445 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |