IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 128129130131132 1364>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:13
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... gledam jas nekoj ke bide baniran... il pushi... il molci... tuka e pushalna... 

zaso da bidam  baniraN????
zASO???
so pa ti tekna tebe????

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:16
... dali ti znaesh deka jas kutrata dosega nemam banirano nikogo... dodeka pushime...газење%20од%20смеење...da treniram na tebe...газење%20од%20смеење...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:18

... dali ti znaesh deka jas kutrata dosega nemam banirano nikogo... dodeka pushime...газење%20од%20смеење...da treniram na tebe...газење%20од%20смеење...

a zaso bi,,, molim lepo?
a zaso bi sakala da treniras na mene????? , ima nekoja finta tuka?

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:19
...pa nashi sme...ako ne svoj svome...kome ceгазење%20од%20смеење...големо%20гушкање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:22

...pa nashi sme...ako ne svoj svome...kome ceгазење%20од%20смеење...големо%20гушкање...

aham, znaci ne ti e vazno , vazno da sme nasi za da se treniras?
mnogu cudno
ne mozam da razberam, no ima vreme ,
gledam i ti se smees , smesno ti e treniranje BAN? намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:24
a moze sum greska
moze si sakala moira daja  Baniras oti me narece shatka
a so vikas greska sum???? голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:26
.. ne smeam tuka nikogo da baniram... aj da zapalime...batali baniranje... od tvoite...ili od moiteголемо%20гушкање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:27
od moite milo
jas imam rodeo
so nudis ti   големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:31
... Benston lights... inaku nie moderatorite sme mnogu po etikata... ne navreduvame... zatoa shto posle nekoj ke treba da ne banira... pa ke stane kasha popara... ke se nalutime...znaesh kako e so suetata... moderator...pa baniranголема%20насмевка....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:33
aham , toa znacit deka tie se vakcinirani od NAVREDI????збунетост

daj toj LAJT
aaaaaaaaa
puf puf puf

abe ima tuka nekoj na forum so nepusit, nekoj unikat??? големо%20гушкање

Изменето од anakin - 11.Септември.2008 во 14:38

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:34
... ekoloshki dushi ima segde...pa i tuka...ama malkumina se... намигнување...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:35
Do sega otide edna kutija 100's...ako prodolzam..
ke se baniram samata...zoshto bre otvarate vakvi temi
koga jas ubavo si otvoriv...Kako da gi otkazete cigarite...
Ako prodolzite(me) vaka...ne ve primam u moja temaплазење

P.S....Dobaaar deeeenголемо%20гушкање

Изменето од mamma - 11.Септември.2008 во 14:36

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:39
uste eden vakciniran
големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:39
..mammce...pola saat se spremam da se odjavam...ama neshto lesno se dishe ...se sakani fatsi... ama sega odam... muabetov so cigara e sladok...ama ushte poubavo e spienjeto...popladnevno... големо%20гушкање....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 128129130131132 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.