|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 45> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da, predrasudi na sekoj cekor, kolku e polesno da se navredi nekoj so zborovi bez dopolnitelni proverki vo nivnata vistinitost, a koga nekoj biva pofalen, vednas se stvara somnez i milion proverki |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Накитот е само привиден украс на ушите...Вистинскиот украс за сечие уво се убавите зборови
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svesta e proizvod na organizmot zaradi opstanokot, zborovite se proizvod na svesta zaradi obezbeduvanje komoditet, komoditet obezbeduva neprecena evolucija
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jazikot primarno e seksualen organ, ama nekoi idioti pocnale da go koristat za zboruvanje
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некогаш секој збор е одфазла...некогаш само еден збор е доволен
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak , kako i da vrtish
zborovite se ne sovrseni Изменето од anakin - 10.Септември.2008 во 00:39 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozesh mnogu da zboruvash,a nishto da ne kazesh...i obratno
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite se kako tolpa lugje , ne e nuzno da gi poznavas site......odberi gi za sebe samo vistinskite
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zborovi....mozat da te nasmejat, no isto taka i da te natazat, mozat da te izraduvaat, no isto taka i da te povredat. Eden zbor ili edna recenica mozat milion predhodno kazani zborovi da ponistat....
zborovite treba dobro da se biraat, vo pravilen moment pravilniot zbor ....
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..od mojot skromen recnik,koristam zborovi i retko koga mislam pred da gi kazam...,a koj kako ke me razbere,veke i ne mi e vazno...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum,...osobeno vnimatelen pri plasiranjeto na ,..zborovite!,...a, ako ne mi veruvate,...bash me ,..zabole!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sekogas moze da se odbere pravilem zbor, posto za nekoi raboti sto sakas da iskazes ne postoi zbor
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborovite se samo reklami sto te davat na bas najinteresniot del od filmot
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некаде на форумов прочитав еден збор...бегло....и не ми е
познато неговото значење...дали некој можеби знае...
што значи тој збор .... од моира: бегло значи нешто што е штуро објаснето, површно, без доволно аргументи, туку така кажано, најчесто набзина и без потреба за објаснување, набрзина... Изменето од moira - 18.Септември.2008 во 19:16 |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |