|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика | страница <12345 35> |
Автор | |
laura
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka tipichnata fizichka inznevera e neshto kako flert,i e ubavo da se sluchuva od vreme na vreme.
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
laura
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
95% od lugeto vo vrska Flertuvaat,a Flertot e iznevera spored tradicionalistite.Ljubovta treba da se svakja poshiroko... |
|
|
|
Beara
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[Ne se soglasuvam so Kdekovski sexsot e najubav ako si onoj sto go sakas,i imas ljubov a ne onoj drug neverstvo ili preljuba ne e spored mene vo red ako ako sakas preljuba da napravis podobro razdeli se od onoj partener i prodolzi so noviot zivot koj ke ti pruzi mnogu iznenaduvajna pa ke vidis do kaj si stasal. QUOTE=KDEKOVSKI] epa togash sexsot vakov ili onakov pruza vakvo ili onakvo viduvanje i filing Koj seks e poubav, sex od ljubov ili drugiot!!! [/QUOTE] |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТУКА МИСЛАМ ДЕКА МАРФИОВИОТ ЗАКОН СЕ ОБЈАСНУВА
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ve uci na ovie raboti! |
|
tangicka
Сениор Регистриран: 16.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи каков флерт???!!!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za eden e muabet...a za drugiot flert.......
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СПОРЕД МЕНЕ ОПАСЕН ФЛЕРТ Е ОНОЈ КОЈ ВЕЌЕ ПРЕОЃА ВО ГРАНИЦИТЕ НА УДВАРАЊЕТО |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кажи по конкретно.......
|
|
Anchi
Група Регистриран: 21.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm.......bravos lou...koj sto i da kaze drugo..nema da e popametno od ova...zatoa NO COMENT |
|
Sto ne boli..toa ne e zivot, sto ne proagja..toa ne e sreca !!!
|
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Flertot za mene ne e preljuba, poveke e narcizam, laskanje koga nekoj ti posvetuva vnimanie i si opsipana so tugi pogledi....Imam decko i me kara deka flertuvam mnogu, no jas ne sum povlecena devojka i oddana na nego kako vo starite vreminja, za mene pogledite ne znacat nisto, da bi se spoile telata, e togas malo morgen decki....flertuvam i mi se dopaga i koga ke dojde momentot na prijduvanje, gorda sum da kazam: "Izvini, imam decko, zar ti ostaviv vpecatok deka mi se dopagas, hmmm " Flertuvajte dodeka ste maldi i ima sto da se vidi, na sekoj ni treba proteini za Egoto nase, flertot te pravi da se cuvstvuvas privlecno i posakuvano.......Me encanta!!! |
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
flertot e preljuba za mene , realno koj saka zenskata da gleda vo drugi maski , arno ama jas pravam site zenski u kafikot da gledaat vo mene pa mora i taa da gleda , ama jas ne gledam vo drugi zenski nego vo nekoja druga tocka , najcesto vo drustvoto na masa
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <12345 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |