IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Јанко-Јади Бурек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Јанко-Јади Бурек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 40>
Автор
Порака
Stojadin Lord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2008
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stojadin Lord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 22:42
Pa ne moze svaki vrag da prica sta mu je drago. Tuj pravila mora da ima. Bravo Janko Vojvodo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stojadin Lord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 22:43
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Originally posted by Stojadin Lord Stojadin Lord напиша:

A sto vi svi o njemu raspravljate ako vam se ne sviga. znaci da taj covek nesto vredi. Doprineo je mlogu za zemlju nasu stradnu. A sta ste bre vi uradili? ceo dn samo sedite i ogovarate coveka

Е што допринел Јанко, не зафркавај, за страднава ни земја...

Sta je doprineo???
Tuj ti ja nemogu mlogo da pricam ako ne pratis desavanja curo. On ti je obidinio zemlju.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stojadin Lord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 22:45
i na opajsku je televiziju mlogo popularan , svi ga zajedno gledamo, celo se selo zbralo da gleda to covece malo
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 22:46
Јанко ја обединил државава? Ете и ова го разбрав од Лордовголема%20насмевка
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 23:55
JANKO e glupost ziva!!!
bas mi e milo sto sega NIKOJ ne ni znae deka pocnal, pa zatpoa ne ni go gledaat
neka ide na kablovska samo, alal da mu e
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:02
Samo napred Janko!!!
Spored mene Janko e praveden,realen,covecen,cuvstvitelen i mnogu pameten.Koga mozam negovata emisija so zadovolstvo ja sledam...
големо%20гушкањеza Janko....
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 20:57
Ubo jet da se slusni glaso na narodo ama ne jet ubo da igrat majtap so ljudzevo tea ne mi se svizat kaj nego.
Кон врв
majmunce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Локација: Somalia
Поени: 154
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majmunce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 23:11
јанко наш голем маж фатил гледач за опаш. тооо бе јааааанеее, јане ле машко детееее. еве да ви кажам, мојот опаш е во јанкови раце
не се плашам, стори се чучулига
Кон врв
devil6 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2008
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devil6 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 06:44
Ретко ги има, но кога има гости во емисија се пази како зборува со нив, им се умилкува на некој начин, а кон гледачите кои секој ден го гледаат и му се јавуваат толку е немарен и му е гајле со каков тон му се обраќа

Малку ги помешал работите.Гледачите кои го гледаат секој ден и поради кои тој јаде бурек и зема плата не треба да ги вреѓа, а за гости кои му дошле еднаш и веке никогаш во емисија не треба толку да се устручава
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 19:26
Pocna Janko so pocna,ama nekako narodot se uste ne znae deka e prefrlen vo nasa tv..pa sea najde da go obvinuva marketingot deka ne e dobar, odnosno deka lugeto se prezasiteni vise i od tv i od internet a i da gledaat i citaat reklami..pa veli deka ke mora da najde nacin da mozat site da bidat informirani,zatoa so mnogu luge go prasuvale kade e do sea??zaso ne e pocnat?? ziva glupost e toa so samo na kablovska ide nasa tv,pa sepak nekoj so pocnal da go prati,a nema kablovska sega toa mu e uskrateno..mislam glupo e..toa e kao na primer da pocnes da gleas nekoja epten jaka serija i naglo ja prekinuvaat i te izvestuvaat deka ke se dava na nekoja si nova tv,koja ja ima samo na kablovska a ti ja nemas..i so..niso..na kraj ti si zeznatiot..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 20:15
jas i so kablovska ne mozam da ja najdam taa "nasa tv"...ali za debeloto nisko covece ne mi ni treba ...so drugo ima na taa tv
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 20:41
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

jas i so kablovska ne mozam da ja najdam taa "nasa tv"...ali za debeloto nisko covece ne mi ni treba ...so drugo ima na taa tv

истите глупи емисии што ги имаше до пред некое време на скај нет
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:30
абе НИКОЈ нема да го гледа
ај шо не знаат дека е на Наша тв
али бабиве и дедовциве бе? ги изгуби у старт
Кон врв
Равногорац_2 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2008
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Равногорац_2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 08:49
Сепак Јанко ќе треба да си го смени името на емисијата, брендот “Јади Бурек“ е на Sky Net, така да ништо чудно во иднина да бидеме сведоци на спор помеѓу Јанко и Sky Net. Со кој памет отиде на наша тв, кабелска телевизија која ја гледаат само 1/3 од населението.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.