|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 40> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kaj mene nema, kolku sto vidov samo tie sto imaat telekabel ja imaat
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA, znaci e samo kabelska
epa ne mi se veruva da JAnko ima gledanost golema onda, ako ide samo na kablovska |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj go gledase Janko ili ja nema uste taa televizija nikade?
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JANKO waaaaaaw pa tolku me nervira toa e strasna rabota.Kakva emisija e toa,vklucuva gledaci vo emisija koi sto ne smeat da si go kazat svoeto mislenje,oti ako ne mu odgovara na nego lom ke gi stori.Gi vrega,gi isklucuva,i gi potcenuva.Neznam so koj um se javuvaat lugeto. Taa emisija treba da se ELIMINIRA.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o neeeeeeeeee
pak li Janko ke jade .....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASA TV ja ima na telekabel? rekoa ke ja ima na site kabelski operatori?
KAKO togas babite sto nemaat kablovska vo najgolem broj ike go gledaat JANKO????????? |
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto bre prijatelju Janko da ne jede burek? Pa nema bolji u nasem kraju. Lepo v'm covek kze, ko ga nece nek svrti dugme. Niko te s's ostin ne bode da ga glejas
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boze sacuvaj...nekoj me izbrisal...ne znam sto toa loso rekov...Janko go nema ni na telekabel jas sum na telekab.i nema
slobodno brisite...me boli uvo Изменето од la fille - 11.Септември.2008 во 08:24 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ја го вртам дугмето. Не можам тоа арогантно човече метар и шумска јагода да го поднесам. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozam da go podnesam...ko losa dijagnoza vlijae na moeto raspolozenie toa bure od covek
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto vi svi o njemu raspravljate ako vam se ne sviga. znaci da taj covek nesto vredi. Doprineo je mlogu za zemlju nasu stradnu. A sta ste bre vi uradili? ceo dn samo sedite i ogovarate coveka
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Он ќе исклучува и уклучува што му одговара, па нели бре треба да се чуе гласот на народот, сите имаат свое мислење, а не тоа што не му парира-пријатно младичу. Не бре нејќу такви створења.
|
|
|
|
Stojadin Lord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A Vi G-ne Forde, sta vam je dozlogrdilo toliko u zivot da vako vregate naseg velikana??? Jel mogu da vam ja pomognem?
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е што допринел Јанко, не зафркавај, за страднава ни земја...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |