|
Како да додадам килажа |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |||
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
... only God can judge me ....
|
|||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be i da se napuni so celulit i salista |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како да ја зголемите телесната тежина? „Слабите“ често знаат да кажат дека јадат сè што ќе посакаат без притоа да се здебелат. Тие мислат дека се благословени со брз метаболизам и најчесто може да се слушнат како велат: “Сите се љубоморни на мојот метаболизам. Можам да јадам што било по цел ден без да се здебелам”. Вистина е дека може да јадете сè што ќе посакате без да се
здебелите, но само ако јадете по многу малку. Знаете да кажете дека
јадете многу, меѓутоа тоа не е вистина. Да јадете сè што ќе посакате и да јадете многу, нема да бидете слаби како што сте. Еве неколку совети за слаби т.е. како да стават по некој килограм повеќе на себе:
Примери за минимални тежини како цел:
Диета за зголемување на телесната тежина 3500+kcal е пример за диета за сите кои сакаат да ја зголемат тежината. Но, може да биде и тешка за следење доколку тежите само 60 кг или пак доколку сте недоволно физички активни. Во таков случај, прилагодете ја диетата според Вашите потреби:
Изменето од bijonse1 - 05.Јануари.2010 во 22:40 |
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фала Bijonse...
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas imam , izgleda desetina pobekje od "potrebnoto".....da ne saka nekoj nekoe ...kilce?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да те дадам на баба ми 2-3 дена, прасе ќе се направиш
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што ќе ти е уште бе!? Добар си вака |
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иначе.. баба ти премногу убаво готви или премногу досадува за да јадеш |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И двете
Минимум 6 пати во денот ќе ме праша за јадење |
|||
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a,...ti se drzi li babata?....mene ke treba da mi skine nekoe kilce.
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа ти е тешка работа Ако има криза за чварки...не е исклучена можноста на тој начин да ти скине некое кило |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас се држам подалеку од баби , освен кога ќе ја земат пензијата
едит: леле Тиги... колку ти е убав аватарот Кое е чупево на него? Изменето од volkswagen - 06.Јануари.2010 во 14:37 |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еее...не ти кажувам Пеачката од Парамор |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |