IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Kолку сте се промениле
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kолку сте се промениле

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 02:53
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

OD PRVOTO DO POSLEDNOTO GLEDANJE

Stravot e dobar ucitel koj ne tera da se menuvame.

Koga prostakot ke ne opcue nie se budime, se borime ili begame zosto zaspanata princeza e dosadna vo svojata samobendisanost i ceka nekoj da ja sozaluva. Ponistuvanje na samobendisanosta e karta za besprekornost.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 09:19
....размислување....od koga znam za sebe...pa se do sega...mnooogu...голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 14:20

pa... sekoj se menuva vo tek na zivotot, so sekoe iskustvo, so sekoe novo prijatelstvo... mislam deka toa nisto ne e posebno!

Kako bi bilo covek cel zivot eden te ist da ostane? NE e mozno, sto poveke go ziveeme zivotot toa poveke se menuvame, no toa ne znaci deka go menuvame karakterotсреќа
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 14:24
site nie se menuvame so tekot na zivotot,samo DETETO vo nas ostanuva isto,nepromeneto i spremno za igra,prgavo i temperamentno i sekogash spremno da zivee vo svetot na fantazijata i svoite sonishta.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 14:34
.....vo karakterot mislam deka ne mozeme mnogu da smenime......tie sme ,sto sme ,no sekoe zivotno iskustvo,dobro ili loso ,ne pravi da sme pozreli.....
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 15:37
многу, суштината ми е иста, но сепак се менувам во одреден степен
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 20:38
Toa sto bevme pred edna sekunda, veke ne sme.
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2008 во 21:53
      Gi gledam ljugeto okolu mene(nivnite karakterni osobini,nacinot na koj sto go ziveat zivotot)....
      Toa sto mi se dopaga,a jas ne go poseduvam go vmetnuvam vo mojot zivot,toa sto ne mi se dopaga,a stanuvam svesna deka i jas go poseduvam go isfrluvam nadvor od mojot zivot.Nekogas gledam raboti kaj drugite ljuge koj mi se dopagaat,a istite gi imam i jas,tie gi zadrzuvam.
     Suma sumarum konstantno se menuvam na podobro.I toa e proces koj sto ke trae dodeka postojam.
     Promenite se i mnogu pozelni ,zatoa sto bez promeni nema razvoj t.e progres.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 20:59
Pa koga bi se poglednal vistinski,
ne bi se prepoznal.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 21:27
Promeneti mi se mnogu stavovi.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 18:23

Нашето јас не е непроменливо... Секој ден треба да го ствараме и храниме... Некои свои особини да отфрламе,а други да создаваме....

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 14:32
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 23:54
Се менувам на полошо, го губам и она малку допадливо што го имав
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 00:04
па веројатно сум се променила.ги гледам луѓево околу мене и се чудам ,до мене е или до нив?
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 10:35
jas se smeniv mnogu
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.