![]() |
|
Дали сте зависни од пишување на форуми? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Автор | |||
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Дали сте зависни од пишување на форуми?
- Да. Зачлената сум на 4 форуми, од кои на еден активно пишувам а на другите ко ќе ми е досадно ![]() |
|||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
dosta se falish so kvantitet pokazi kvalitet |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
да, многу повеќе се цени ако отвориш една тема која ќе достигне 500 поста одколку да отвориш 500 теми
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
||
Ne sum zavisna od forumi
Ova mi e prv, a najverojatno i posleden ![]() |
|||
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|||
![]() |
|||
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
||
DA
![]() |
|||
![]() |
|||
ТХЦ Манге ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
||
да
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...jas...
![]() ...ne...no way... ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
I ja potvrduvam deka ne e
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
И НА МЕНЕ ОВА МИ Е ПРВ ПАТ (МИСЛАМ ФОРУМ).
И ЕВЕ ЗА НЕКОЈКУ ДЕНА СТАНАВ ЗАВИСНААА!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
||
DA! i citanje i pishuvanje -prekrasno!Pa ne bi sedela tolku dolgo pred monitorot ako ne go custvuvam druzenjeto so ostanatite koi ste vo ova vreme tuka so mene a toa me pravi srekna no samo na IDIVIDI forum -koj mi e legnat na srce
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
||
ne sum zavisna,edinstven forum na koj pisuvam e ovoj,ama mislam deka stanuvam
![]() |
|||
![]() |
|||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
||
Sega za sega ne....
|
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
![]() |
|||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
||
Се трудам да не бидам, така што стално си повторувам дека и не е битно кој како и што мисли за моите постови, понекогаш намерно игнорирам некои постови иако имам што да кажам, и свесност дека има и други начини да зборувам за своите квалитети.
![]() Изменето од Majkl - 06.Октомври.2008 во 20:30 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |