|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 102> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај чим може да пробам со нешто вакво а вие читајте |
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da! Pa shto da pravime flertuvanjeto e zdrava rabota!!! Ne znam dali i preku internetov ustvari nie flertame...a? ajde nova diskusija... |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
tangicka
Сениор Регистриран: 16.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги бива моите колеги,инаку сигурно ќе флертував |
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Menjaj rabotna sredina duri e vreme |
|
|
|
tangicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе флертувам после работна време ионака не е убаво да мешаш работа и задоволство
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naprotiv, koga rabotata ti pretstavuva zadovolstvo se postignuvaat najdobri rezultati. E sega tuka normalno treba da se napravi kategorizacija na zadovolstvata!!!! |
|
|
|
tangicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Флертот многу лесно ја преминува границата на ФЛЕРТ затоа и не го практикувам на работно место
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Totalno vistinito. Tangicka so samo kontrola moses dobro da ja oznacis granicata |
|
tangicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас неможам ,како би можела на најинтересното и највозбудливото да кажеш СТОП
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas eden period rabotev vo edna firma kade starosnata struktura beshe nad 54 godini, se iznaslushuvav muabeti za bolesti, svekrvi, snai, zetovci, za prljavite alishta na komshiite ... i shto da ti kazam, koga trebashe da trgnam na rabota mi se potsekuvaa nozete, ne mi se odeshe, a od druga strana imav mnogu kreativna rabota. Sega e mnogu poinaku. Vo firmava sum opkruzen so starosna struktura prosek 30 godini. I pokraj toa shro rabotata ne mi e tolku kreativna, sepak mi e zadovolstvo odenjeto na rabota... Taka da toa e toa. Flert mora da ima, ako nema togash e trudno..... |
|
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E toa e veke drugo ako sakas da ja premines granicata Ako ne sakas da prekines toa e veke drugo. |
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mimi ti kade pripagash vo koja kategorija na onie shto znaat da prekinat ili ....
|
|
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekinuvam! Ako sakam Sekogas prekinuvam.Samo ednas neprekinav i toa se pretvori vo 2 godisna vrska, koja sepak na krajot zavrsi neslavno |
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |