![]() |
|
fairytale gone bad...and princess gone... |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Септември.2008 во 01:45 |
||||
ili koa ke raskinete, curive od princezi se poveshterchuvaat...zasho e taka i dali etaka?
![]() |
|||||
![]() |
|||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ne za dzabe kazale dokolku sakash edna zena da ja pretvorish vo zmija ozeni ja
![]() ![]() ili dokolku sakash site problemi da gi svedesh na eden >>>> ozeni se / omazi se ![]() ![]() taka ostanalo od starite.....i togas bilo taka(taka vikaat) ![]() ...e sega dali taka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
![]() |
|||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||||
neeeeeeee...........toa nekogas odamna bilo taka
![]() sega se' princeza do princeza
![]() |
|||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||
![]() |
|||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||||
ohhh..
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
![]() |
|||||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
||||
ја знаете песната, Fairytale gone bad ??
![]() |
|||||
![]() |
|||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||||
ako te saka....ke ide mad i toa baagi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
||||
Princeza e sekogas princeza , vistinska dama sekogas e dama a veshterka ako podrazmislis gi imala tie osobini od en eden samo sto ne ti pasovalo bas togas da otvorish oci.
Raskinuvanje e sekogas bolno ama iskreno princeza ne paga na provokacii i ne dozvoluva valkani igri , kraj si e kraj , sto po kratok i bezbolen to podobro... |
|||||
![]() |
|||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||||
...parickata ima i druga strana ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
||||
Enjalt mi plis |
|||||
![]() |
|||||
||||
enlajtin ju? pa vo takvite momenti(raskinuvanje mozda i ke ja vides drugata strana na nekoja "princeza" ili "dama" ![]() Изменето од LouWeed - 10.Септември.2008 во 11:00 |
|||||
![]() |
|||||
||||
Togas sepak bila obicna roshla ..... |
|||||
![]() |
|||||
||||
nekako epten mi gi klasificiras, princeza, dama pa roshla......no ja veruvam, ili pak da kazam od iskustvo znam deka zenite se bas mesavina od seto ova i kolku da e princeza koga ke dojde do nekoja tocka, dali bolka, emotivno, stres itn....e togas ke ja vides i drugata strana koj ete avtorot ja opisal so "mad" |
|||||
![]() |
|||||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||||
Even if I go mad I won't hurt him bad
![]() |
|||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hit me, hit me.....badly ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |