|
Крај на светот на 10 Септември !!!!! |
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Автор | |
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam da odam vo crnaaaaaaaaaa dupkaaaaaaaaaaaaa da se prosetaaaaaaaammmmmm ali da si zemam nekoi drugar4inja so meneeeeeeee
|
|
faster then light :D
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... .... ..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утре нема ништо да се деси. Бидете спокојни!
За да се "создаде" црна дупка потребна е огромно количество на материја (неколку пати повеќе од сонцето). Се разбира дека толкаво количество материја на Земјата нема, ниту може да се произведе. Еден од фундаменталните закони во природата (Првиот Термодинамички закон) вели дека енергоматеријата ниту се создава, ниту се губи, туку само преминува од еден вид во друг. (E + m*c2 = const.) Што и да прават научниците тие не можат од ништо да создадат нешто, а камоли толкаво количество на материја или енергија.
Тоа што се десило според теоријата на Big Bang не било создавање на нешто од ништо, туку, според теоријата, во таа точка што се нарекува сингуларитет, таму била сконцетрирана целата маса во Универзумот и потоа, од непозната причина, тој сингуларитет експлодирал и така настанало се. Значи дури и да ја верувате оваа теорија, вие сепак не верувате дека од ништо настанало се. Така што ни утре нема од ништо да настане толкаво количество на маса што ќе создаде црна дупка што ке ја проголта Земјата итн мижи асам да ти баам.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....tamu cuda se pravat..cepaat,lepat ,delat atomi molekuli i sto se ne..taka da se e mozno..!znaes ti za fuzija...kako toa odi...
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е смислата на да се проверува настанувањето на светот,ако утре светот исчезне.На кого ќе му докажуваме? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алоо... го прочита некој мојот пост? загор, со делење цепење лепење на атомот, со фузија и фисија не може да настане ни црна дупка ни свети црна дупка. Не е се можно! Можно е само тоа што е возможно! Ова е само глупава пропаганда или да не речам зафрканција на некои што сега им пукаат сери на таквите како вас. Пази молимте, тие што го праат тоа (научниците) не се плашат, а се плаши некој што седи на форуми по цел ден Утре ќе се смеете на муабетиве.
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...daj da te ednash zoshto utre mozhebi docna ke bide...(spored nekoi "eksperti")...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да Евангелос...и јас ќе те и отидов мирно да спијам.... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..neznam Ev..mene mi e strav bas sega DA UMRAM..ne mi e vreme be brat..
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne se grizhi utre sigurno nema...spokojno spij...a forumov ne bega, tuka e, neunishtiv...
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...samo jas mozam da go unistam..kako onie vo CERN!..eden glup post ..poput onoj vo forumski igri ili bilo kade..site mi se takvi..i otide jabana..
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од moira - 10.Септември.2008 во 01:19 |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..pu ..pu..skraja da e..!ne sakam da patis i po mene ako me snema..!
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Секој што мисли дека хадронскиот колајдер ќе ја уништи планетата е будала"
(Брајан Кокс, професор од Универзитетот Манчестер)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |