![]() |
|
Крај на светот на 10 Септември !!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 18> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozebi i taka ke bide,...samo,...so restartot se eliminiraat greshkite,...pa,..zatoa,...se plasham i da ne ja snema,...zemjava!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
A zosto be, nie greska da ne sme? |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
nishto cudno da sme nie greshkata... pa koj e tolku pameten da uci od svoite greshki ALOOOO pametniot se uci od tugite greshki
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne znam toa,...ke vidime posle,..restartot,...dali ke ,.."ostanat"!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...da be...pa da umreme...od pijanstvo... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...utre nema da uchime..trala-la-la...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... zaludo raduvanje... ucenje... ni crnata dupka...nemoze da go sopre... trgaj na diskaveri...i ke vidish...nema spas od shkolo...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...e dobro de..ama platata ke vi ja papa..crnata dupka....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne se sekiraj james, se ke bide brzo, nema ni da primetish ako te odnema
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А, за тоа знам дека нема да приметам.... Мене не ми е жал за мене.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
UPS...i ne odnema site
![]() ![]() |
|
![]() |
|
..ke si zamineme,a VISTINATA nema da ja doznaeme...
![]() ..no sto ako ostaneme? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ako ostaneme, site srekjni i veseli, ke izvrteme po edno oro,ako treba i masichkata ke ja potrgneme da ima povekje mesto
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |