![]() |
|
А2 телевизија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
JackTheBiscuit ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уште е експериментална ? Ќе ја усерат кога ќе станат со редовна програма. Тогаш доаѓаат оригиналните програми, милионите реклами, популистичкиот пристап за бирање на филмови/серии/емисии итн.
|
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
a koga ke bide toa? ima nekoj informacija koga ke pocnat so redovna programa?
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
lele...telenoveli..Kako mozes da baras uste telenoveli? Zar malku ti se veke postoeckite? Gi imas tolku mnogu sto ne mora od krevet da stanesh od nautro do posle polnok.Mi se sviga sto davaat South Park...malku zadocneto kaj nas..ali sepak ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Рекоа од септември. Ваљда за недела-дена ќе почнат |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
А2 е во ред, ја даваат пак пријатели кои можам стопати да ги гледам
повеќето од емисиите ги имам гледано, такада се е веќе видено единствено сакам да ја гледам една со фотографи што е, ме изнервира па тоа, милион пати една иста епизода дадоа, дури сега мрднаа малце но барем е добра А2, не значи дека ако јас имам гледано се, дека сите други имаат ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
janevskiR ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
ej vo kolku saat i koga e taa so fotografite? |
|
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
|
![]() |
|
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Samo da ne pocnat so reklami da ja tupat rabotata,za Friends ok e, interesna e serijata ako e stara,a takvi laloli i lilolo ne im trebaat-moe mislenje
|
|
A closed mouth catches no flies
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ti ,izgleda odamna ne si ja gledal,....vekje ja ,...zatupija!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
South Park edinstveno mi se dopaga...stari epizodi,ali uste drmaat
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
G a b i ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
arna jet novava televizija ne glea mnogu ama ne jet losa
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Додека има South Park каналов ке живее
|
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
GLUPOSTi ima kako sto znam, se sto nema mesto na A1 stavaat i na A2, kako sto e Seranovi, Prijateli, Operacija Triumf, Premier liga.....edinstvenao taa LA LOLA i SAUT PARK im se samo na A2
A2 e gomno od programa, nisto, tapa.. a kako sto gledam vaka i ke si prodolzat, toa so nema mesto na A1 , ke ide na A2 Изменето од KAROLIN - 10.Септември.2008 во 15:44 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Еј види ракетен научник
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |