IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 111112113114115 1364>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:01
Biba da ne pojde kelnerot za rakav da go fati?збунетост
udri mu edna kloca i od mene
kje cekam jas tuka cel den - ustata mi se isushi!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:02
ili ko vo tvrdokorni edna epizoda ko mu vikashe askerot na eden komita,ne mi tekinat koj....
abe gjaur ke zacadime po edna?..eve efendi zemi...ovaj zema edna...zemi,zemi gi site..ovaj gi zema ko da ne videl cel zivot cigara...se odalecuva i veli....
gjaurska rabota,ima a ne cadi....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:04
dobro bese ova fiks..."gjaurska rabota...ima a ne cadi"

kejt mila sto ke se napies..kazi jas ke ti smuckam
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:06
abe ne mi tekinata samo koj beshe komitata vo zatvorot...sea samo za to ke misla cel den...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:18
konjak so malku coca-cola
ama koga velam malku, mislam, malku
neka bide poise na konjak - denes mi treba
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:19
ееее,кејт мила...останавме јас и ти со грла исушени и со усти подзинати(подзинати колку цигарата да не испадне)...нишчо од мужишчава...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:22
ehhhh....nego, slusaj!!! i tebe sam sit kafano, ja znaes?
ti pocni ja, jas terca kje fatamнамигнување
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:25
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by dejanpp dejanpp напиша:

pa eve nesto za pusacite
BIDETE SIGURNI DEKA ZA KRATKO VREME KE PRESTANETE DA PUSETE
Vo cela evropa se primenuva pragrama za odviknuvajne od cigari taa se   sostoi od dva dela
    teoretski i prakticen pa eve prvo nesto za prakticniot
    na site lica bez razlika od vozrasta im se injektira supstanca koja se smestuva vo belite drobovi -inaku taa e narecena pod poimot kontrolor na kislorod so cija pomos liceto dobiva kislorod   samo kolku da moze da zivee so normalni aktivnosti taka za liceto site vneseni kolicestva na kislorod pomali od tie predstavuvaat gusejne pa taka na licata ke im smeta koga nekoj do niv pusi ,a ne pak tie da pusat-negativni raboti na programot-zgolemuvajne na brojot na lica asmicari

teoretski del
   ovoj del od programata ima uloga da se prikrie prakticna rabota na programot pa taka za da ne se primeti zosto site nepusat sa izmisluva zakon za nepusejne so sto sekoj ce misli deka                                   
           NARODOT NE PUSI PORADI ZAKONOT
...odi molimte...tie evropjanite se nezdravi...netokmu...nie zatoa ne vleguvame vo nivnata unija...shto da pravat posle nash*te tutunari..nie toa pushime od solidarnost i patriotizam...голема%20насмевка....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:30
Дејане...тебе некако никако да ти се разјаснат некои работи???
Бај д веј...ќе зачуриш една или ќе ни се придружиш со кејти да запееме???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:33
Кејти...мене некако кафаниве ептен ми се сраснати за душа...што викаш да ја фатиме(нормално адаптирана за наши потреби) онаа

"Meni treba 100 jarana,
vina,piva i kafana,
sta ce meni vise od toga"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:34
WEST light
konjak - dupli....hik (se izvinuvam)
turbo folk do daske - chingrlaka..opaaa.....sa-sa-sa....
abe vaka se ziveeeee.....забава

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:35
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Кејти...мене некако кафаниве ептен ми се сраснати за душа...што викаш да ја фатиме(нормално адаптирана за наши потреби) онаа

"Meni treba 100 jarana,
vina,piva i kafana,
sta ce meni vise od toga"

ama na STA CE MENI - krevas race??????
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:37
Сака некој од Кубанскиве што ми ги даде кастро?

Изменето од Царевић - 09.Септември.2008 во 18:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 18:37
неееее...на Sta ce meni...мавам чашата...од глава на конобарот...да му "obratim paznju"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 111112113114115 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,485 секунди.