|
Лет во место или напред, назад! |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | ||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
znaci , sega im ostana samo centarot od taa 1/3
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...makedonski sindrom, tipichno...razedineti...a koj begashe od rodnite ognishta kaj Skopjani...?
...sekako skopjanite! ...postojano skopjanite se krivi...e krivi se shto cela Makedonija e Skopje...da...! Изменето од moira - 09.Септември.2008 во 16:24 |
||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas citam kako sto pisuvas i kazuvas, mozes da negiras deka mi se isposmea i kaza deka togas bile gradonacalnicete zatvarani poradi duvanje vo balon? bidejki jas se si tolkuvam poinaku , vo red taka neka bide , i zalno e sto kako i nekoi drugi licnosti koga ke ostanes bez tekst, mesas nekoi drugi raboti. ti ne znaes nisto za mene, pa da pisuvas ovde krajno bezobrazno - pak imas problemi so svoite- dodeka si ti moderator na politika nema da pisuvam poveke zakon e zakon, a ovde ti si zakon Изменето од butel2 - 09.Септември.2008 во 16:31 |
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se dodeka BRANKO ima del od vlasta vo ovaa drzava ke bideme razedineti, toa e i poentata na negovoto vladeenje. Zatoa e PLATEN. Изменето од kultuzin - 09.Септември.2008 во 16:26 |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ama begale samo onie koi imale nekogo .. vo centarot
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а кој да биде??? тие се Македонија,тие ја водат државата,тие ги прават грешките од кои што после бегаат,тие одлучуваат и грешат во тоа,тие го имаат последниот збор,тие секогаш плачат....... Кога веќе се знае каква е реалноста(секако тоа не се однесува на сите)мислиш ли дека туку така може на другите да им се врзат очите и да ги затворат пред се што било........е па неможе Ево ти и факт....ако случајно (не дај Боже) пак се деси конфликт како во 2001 што мислиш колку ќе што ќе излезат и да се борат таму од "периферијава" а? Ќе ти кажам......не повеќе од 20% од колку што беа тогаш Македонија е на сите Македонци. Македонците живеат во Македонија....Скопје само Скопје НЕ е Македонија....се додека стоите на тој став...а криви сте само за тоа......нема лет напред |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
за ова си во право така беше.......Скопјани немаат храброст ни да си ја бранат татковината а се прават најголеми патриоти......пфффф....па сега и селаните се опаметија.....нема више камикази....... а друга е сликата кога другата страна се плашеше и буквално у гаќи се помочуваше глава да дигне а камоли светло да запали или излезе надвор..... |
||||
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...не ми се верува што пишуваш...ај размисли уште еднаш па кажи... |
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
treba Prilep da bide glaven grad na Makedonija,
jas taka mislam
sekoj ima pravo na svoe mislenje , pa i jas
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...немам ништо против...
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хм намерата не ми е да се инаетам или контрам
па моира ак сакаш да бидеш љубезна и да ме исправиш како би било тоа??? |
||||
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nekako crni ke go teleportiraat celo skopje ko vo szvezdeni pateki i pak ke bide isto...samo imeto ke mu bide razlicno,ke se vika prilepskopje.
|
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa i da te ispravi, ti mozes pak da se navednes
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...Објасни ми за што тоа скопјани се криви...или и тебе те фатил охридскиот синдром (им се извинувам на охриѓани, не се сите такви)...и не знам кај прочита Скопје, само Скопје... Македонија колку што знам не е на скопјани и проблемот не е во скопјани...проблемот е во менталитетот наш, македонски, а и во постот твој многу убаво се отсликува (менталитеот наш-македонски)...одма напад, за нешто што не чини друг е крив...а кој е крив, комшијата...се додека се делиме и подвојуваме и вината ја бараме во другиот, а не во себе ке летаме во место... |
||||
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |