![]() |
|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekogas sme raspolozeni...prasanjeto e dali sakame
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
znaes za toj orangutanot koga ja grabnal zenata i ja odnesol kaj nego vo kafezot? i koga taa vikala, "mazu, mazu....pomagaj!!!!" a mazot:"eeeee....sega da te vidam kako nemu kje mu objasnis deka te boli glava!" |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
golema rabota ako e neraspolozena
gubat i dvajcata sex no a dobivat nova partija bridz ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja obvinuvam deka ima drug i deka i se zgadilo od mene
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
i ti si vo pravo za toa ...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Toj problem go nemame nie, sekogas raspolozeni i dvajcata
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Auuu ![]() |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
napadot e najdobra odbrana
![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
ako devojkata e neraspolozena za sex, se frlame na potpaluvanje
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sega znam
kje i kazes UTRE E ARMAGEDON no sokrij i ja tastaturata oti mesto sex, kje saka da gi informira site forumdzii i kje se nervira so gi nema , nesvesna deka i niv doma gi izlazale deka utre e ARMAGEDON |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
more ja mislam deka, retko i koja "tastaturdzika" verue u Armagedonijada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Зависи колку е лековерна......... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |