|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 52> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посреќни луѓе околу мене
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да сме среќни,колку и да имаме Се’ што ни е потребно,секогаш постои барем уште нешто што ќе ни фали...Не џабе рекле старите-човековото око е ненаситно
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitno ni e da postigneme zaboravajki na faktot na koj treba da se vnimava, a toa e arogancijata koja ni dava privid deka sme predodreni milenici na sudbinata i gospod t.e. koga nekomu se slucuvaat niz na srekni raboti vednas zaklucuva deka e toa e prirodno
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pmisliv koga ne bi postoela sebicnosta vo lugjeto site bi bile posrekjni...no,so ako pocnat site nesebicno SE da delat
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se mnozat
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako virusni bakterii
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vadat i po upotreba se sobiraat
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично среќен ме прават малите работи... но овој пат ми треба нешто навистина големо... неизмерно важно... Само тоа може да ме направи вистински среќен... се друго би било само маска... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:00 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da izmasiram nekoja sto ja boli vratot
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
здраве... да сум здрава.
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mi dadat apsolutisticka vlast i sekoj nepismen,alcen podlizurko sto poradi slucajni okolnosti dobil mokj,da grabne metla i da go svetne sekoj agol vo gradov,a za ponatamu ke se najde i druga slicna rabota,vazno nikogas nema da gi ostavam so prazni race da nemaat sto da pravat.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha ! Ma sve toa u pasteta ke ide, ic ne mi go treba da mi se motka i so metla ke naprai nekoja belja
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mi se padne premija na loto..ama i lototo go skinaa,mamiceto nivno
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj i ti sea da se ispotrujat nevini luge od pastetite ...ama moze nekolku voza da se napolnat,vo eden pravec |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |