![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 377378379380381 525> |
Автор | |
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I believe your love
I breathe your love Like the air in the morning I sleep your love I salute your love And I can't get away Baby when the lights go out I hear you calling (I hear you calling) Baby when the lights go out I need you ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Не, јас не сакам да знам
Дека ти ќе бидеш сам Кога проклето ти требам И не сакам да знам, Штом по тебе умирам, Дали некој ќе ме гледа... Не сакам да знам... |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
When you left I lost a part of me
It's still so hard to believe Come back baby, please 'Cause we belong together |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ceresna se od koren kornese,
moma se od majka delese ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
A moth into a butterfly
And a lie Into the sweetest truth I'm so afraid of life ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
When I need you
I just close my eyes and Im with you And all that I so want to give you Its only a heartbeat away ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Мене не ми требаш, не
Ако не ми дадеш се,.. Цело срце за мене... А ти немаш срца две... ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Shut up and drive!!!
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Kad covjek voli zenu
Salje vojske da je traze Kad covjek voli zenu Sam sebe vara Sam sebe laze Kad covjek voli zenu Pise joj pjesme i cuva straze Kad covjek voli zenu Na sve je spreman Osim da joj kaze |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...od kad te sretnoh,
ja nemam miraaa, lepota tvoja.... * * * ...zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruseeee... i mrzim lepotu tvoju jer nemas srca, jer nemas dusheeee..eee..ee..e.! ![]() Изменето од zagor - 08.Септември.2008 во 23:08 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
А сутра сутра је нови дан
читав живот до јутра цели роман до сутра и то је то. Сутра , сутра неко ќе доќи доќи да остане можда баш ја ,ко то сада зна |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
И тебе сам сит кафааааноооо
да бог да се запалилаааа....... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...okrece se kolo sreceeee..
podze napred pa se vrati.. ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Al' neke se noći naprosto dogode
Neke te oči do smrti pogode
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 377378379380381 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |