|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 155> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nepodnosliv e deka e zboruva surovata vistina i realnost ...i veruvaj , koga i jas bi bil na tvoe mesto , i mene bi mi izgledalo " nepodnoslivo " .... sega svacas kolku e neprijatno koga nas Makedoncite ne narekuvas " slavo Makedonci " a nasiot jazik " slavo Makedonski "
Изменето од moira - 07.Септември.2008 во 00:10 |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали ова не е агресивно и навредувачко зборење...??? Ако за вас Арнаутите не е, за мене е...!!! Несакам некоја забулена жена да ми кажува што е свето а што не и што е Српско , а што не...!!! Нејзиното племе на која она припаѓа не го познава зборот "СВЕТА ЗЕМЈА"... Дека тоа е така погледнете го овој клип и се ќе ви каже... Никој кој го мисли Косово и Метохија за света земја нема да пали и разрушува иљадагодишни цркви и манастири... Стари цркви, постари и од племето кое денес ги руши...!!!!!!!!! пс. ГЛЕДАЈТЕ ШТО МУ ВИКА ЕДЕН АМЕРИЧКИ РАДИО И ТВ ВОДИТЕЛ НА ЕДЕН АРНАУТ ДИРЕКТНО НА ЛИНИЈА... http://www.youtube.com/watch?v=nocC5cJMrg8&feature=related еве уште едно... http://www.youtube.com/watch?v=DKRxua7sRDY Изменето од DelijaSkopje - 06.Септември.2008 во 23:35 |
||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na taa sveta zemja se rushele i drugi spomenitosti osven crkvi,od strana na Srpskoto pleme staro kolku i xhamiite i crkvite. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џамии на балкан до после 15 век немало,а српските племиње се од 6ти век таму,така ова што го викаш не ти држи вода.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://uk.youtube.com/watch?v=hD8hhEcFQWM
видеото со песната све кажуваат,па после кажи дека србите ги тероризирале албаницте. Изменето од Царевић - 07.Септември.2008 во 13:52 |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E dobro de, prosti mi shto ne sum znaela shto ti sakash a shto ne, a za vo idnina te molam, bidi lubezen I podgotvi ni edna lista kaj ke napishesh sve shto kaj tebe predizvikuva gnev, nervosa I iritiranje. Pih…Slushaj me Delijo, pravish enormna greshka, dokolku mislish deka nekoj se sekira dali ti ke se nalutish za neshto ili ne, premnogu si go cenam svojot mozok za da go optovaruvam so bezveze informacii, kako shto e soddrzhuvanjeto na listi so nechii zhelbi,.., toa shto nekomu ne mu se dopagjaat moite stavovi, vo nieden moment nema da me sprechi za da si gi doiskazhuvam svoite mislenja, ili ne daj bozhe da si gi izmenam moite lichni ubeduvanja. Zachuvaj si go svojot emocionalen mir, bidejki veruvaj ne postoi nishto vo ovoj svet koe e tolku skapoceno kolku narushuvanjeto na tvojot vnatreshen balans. Potrudi se ti da go sfatish svetot, nemoj da ochekuvash svetot da te svati tebe. Ne si centar na svetot, pa nitu ke bidesh…tuku si samo edna kapka vo okeanot, a daj kazhi mi, kolku taa tezhi ??? My regards, I poshtedi me od prazni diskusii |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Ilirida
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova e vistinska slika .. i kusner e tamu ako ne primetis
Изменето од moira - 07.Септември.2008 во 15:45 |
||
Ako si Uspesen ke dobies lazni prijateli i vistinski protivnici no sepak bidi uspesen
|
||
amdi bajramov
Група Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe shto prochitav negde deka vo Srpskiot parlament nekoi si pratenik baral da importiraat zheni od Afrika,bidejki srbskite zheni ne sakaat da ragjat deca??????????????
Delija Carevic shto ke kazhete vie na ovoa!! |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ги собрани и спремни за во ХАГ...!!! Но бидејќи не постои правда, тие се сеуште на слобода... А правдата е спора и со сигурност на крај ќе пристигне... Изменето од moira - 07.Септември.2008 во 15:44 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
Ilirida
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ako si Uspesen ke dobies lazni prijateli i vistinski protivnici no sepak bidi uspesen
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Воопшто не ме интересира кој ќе се налути, кој не... Мене ме нервира некој да кажува невистини и лажни информации... А ако твојот мозок неможе да поднесе вистина и правдина, теши се со своето племе и гордеј се на нивните терористички акции...!!! Јас тука неможам да ти помогнам... жал ми е...!!! Изменето од DelijaSkopje - 07.Септември.2008 во 15:46 |
||
amdi bajramov
Група Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej ej ilirida nemoj da vregjash pa i nie sme choveci kako vie ili???
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ни препишувајте ваши работи. |
||
Ilirida
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 132133134135136 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |