IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 132133134135136 155>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 23:02
nepodnosliv e deka e zboruva surovata vistina i realnost ...i veruvaj , koga i jas bi bil na tvoe mesto , i mene bi mi izgledalo " nepodnoslivo "  .... sega svacas kolku e neprijatno koga nas Makedoncite ne narekuvas " slavo Makedonci " a nasiot jazik " slavo Makedonski " намигнување

Изменето од moira - 07.Септември.2008 во 00:10
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 23:34
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

svinja ce se kole za k*rban bajram koga Kosovo ke se vrati under Serbia...a pogodete shto????
...Toa znachi NIKOGASHHHHH...

..i dosta veke polemiziranje okolu toa prashanje, stanavte Dosadni, i neinteresni...

...KOSOVO e "SVETA" Zemja, koja ja zasluzhuva Nzavisnosta, i site Svetski Blagodeti,poveke od bilo koja druga zemja, bidejki ja ima plateno premnogu visoko cenata....

Дали ова не е агресивно и навредувачко зборење...???
Ако за вас Арнаутите не е, за мене е...!!!   
Несакам некоја забулена жена да ми кажува што е свето а што не и што е Српско , а што не...!!!    Нејзиното племе на која она припаѓа не го познава зборот "СВЕТА ЗЕМЈА"... Дека тоа е така погледнете го овој клип и се ќе ви каже... Никој кој го мисли Косово и Метохија за света земја нема да пали и разрушува иљадагодишни цркви и манастири... Стари цркви, постари и од племето кое денес ги руши...!!!!!!!!!

пс.   ГЛЕДАЈТЕ ШТО МУ ВИКА ЕДЕН АМЕРИЧКИ РАДИО И ТВ ВОДИТЕЛ НА ЕДЕН АРНАУТ ДИРЕКТНО НА ЛИНИЈА...

http://www.youtube.com/watch?v=nocC5cJMrg8&feature=related

еве уште едно...
http://www.youtube.com/watch?v=DKRxua7sRDY

Изменето од DelijaSkopje - 06.Септември.2008 во 23:35
Кон врв
BUGS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2008
Локација: India
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 23:56
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

svinja ce se kole za k*rban bajram koga Kosovo ke se vrati under Serbia...a pogodete shto????
...Toa znachi NIKOGASHHHHH...

..i dosta veke polemiziranje okolu toa prashanje, stanavte Dosadni, i neinteresni...

...KOSOVO e "SVETA" Zemja, koja ja zasluzhuva Nzavisnosta, i site Svetski Blagodeti,poveke od bilo koja druga zemja, bidejki ja ima plateno premnogu visoko cenata....

Несакам некоја забулена жена да ми кажува што е свето а што не и што е Српско , а што не...!!!    Нејзиното племе на која она припаѓа не го познава зборот "СВЕТА ЗЕМЈА"... Дека тоа е така погледнете го овој клип и се ќе ви каже... Никој кој го мисли Косово и Метохија за света земја нема да пали и разрушува иљадагодишни цркви и манастири... Стари цркви, постари и од племето кое денес ги руши...!!!!!!!!!

пс.   ГЛЕДАЈТЕ ШТО МУ ВИКА ЕДЕН АМЕРИЧКИ РАДИО И ТВ ВОДИТЕЛ НА ЕДЕН АРНАУТ ДИРЕКТНО НА ЛИНИЈА...

http://www.youtube.com/watch?v=nocC5cJMrg8&feature=related

еве уште едно...
http://www.youtube.com/watch?v=DKRxua7sRDY

Na taa sveta zemja se rushele i drugi spomenitosti osven crkvi,od strana na Srpskoto pleme staro kolku i xhamiite i crkvite.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 13:30
Џамии на балкан до после 15 век немало,а српските племиње се од 6ти век таму,така ова што го викаш не ти држи вода.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 13:49
http://uk.youtube.com/watch?v=hD8hhEcFQWM

видеото со песната све кажуваат,па после кажи дека србите ги тероризирале албаницте.

Изменето од Царевић - 07.Септември.2008 во 13:52
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 14:50
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Несакам некоја забулена жена да ми кажува што е свето а што не и што е Српско , а што не...!!!    Нејзиното племе на која она припаѓа не го познава зборот "СВЕТА ЗЕМЈА"...

E dobro de, prosti mi shto ne sum znaela shto ti sakash a shto ne, a za vo idnina te molam, bidi lubezen I podgotvi ni edna lista kaj ke napishesh sve shto kaj tebe predizvikuva gnev, nervosa I iritiranje.

Pih…Slushaj me Delijo, pravish enormna greshka, dokolku mislish deka nekoj se sekira dali ti ke se nalutish za neshto ili ne, premnogu si go cenam svojot mozok za da go optovaruvam so bezveze informacii, kako shto e soddrzhuvanjeto na listi so nechii zhelbi,.., toa shto nekomu ne mu se dopagjaat moite stavovi, vo nieden moment nema da me sprechi za da si gi doiskazhuvam svoite mislenja, ili ne daj bozhe da si gi izmenam moite lichni ubeduvanja.
Zachuvaj si go svojot emocionalen mir, bidejki veruvaj ne postoi nishto vo ovoj svet koe e tolku skapoceno kolku narushuvanjeto na tvojot vnatreshen balans.
Potrudi se ti da go sfatish svetot, nemoj da ochekuvash svetot da te svati tebe.
Ne si centar na svetot, pa nitu ke bidesh…tuku si samo edna kapka vo okeanot, a daj kazhi mi, kolku taa tezhi ???

My regards, I poshtedi me od prazni diskusii
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Ilirida Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Септември.2008
Локација: United States
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirida Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:14
  ova e vistinska slika .. i kusner e tamu ako ne primetis

Изменето од moira - 07.Септември.2008 во 15:45
Ako si Uspesen ke dobies lazni prijateli i vistinski protivnici no sepak bidi uspesen
Кон врв
amdi bajramov Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Март.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amdi bajramov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:39
Abe shto prochitav negde deka vo Srpskiot parlament nekoi si pratenik baral da importiraat zheni od Afrika,bidejki srbskite zheni ne sakaat da ragjat deca??????????????
Delija Carevic shto ke kazhete vie na ovoa!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:40
Originally posted by Ilirida Ilirida напиша:

ova e vistinska slika .. i kusner e tamu ako ne primetis

Еве ги собрани и спремни за во ХАГ...!!!   Но бидејќи не постои правда, тие се сеуште на слобода... А правдата е спора и со сигурност на крај ќе пристигне...

Изменето од moira - 07.Септември.2008 во 15:44
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirida Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:44
Originally posted by amdi bajramov amdi bajramov напиша:

Abe shto prochitav negde deka vo Srpskiot parlament nekoi si pratenik baral da importiraat zheni od Afrika,bidejki srbskite zheni ne sakaat da ragjat deca??????????????
E da za ova sto ke kazete .. mislam deka 250 000 zeni treba da se importirat od tamu za da se omazat so 250 000 mazi srbi. togas definitivno ke go potvrdat epitetot " beli cigani " neli ?
Ako si Uspesen ke dobies lazni prijateli i vistinski protivnici no sepak bidi uspesen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:46

Pih…Slushaj me Delijo, pravish enormna greshka, dokolku mislish deka nekoj se sekira dali ti ke se nalutish za neshto ili ne, premnogu si go cenam svojot mozok za da go optovaruvam so bezveze informacii,

Воопшто не ме интересира кој ќе се налути, кој не... Мене ме нервира некој да кажува невистини и лажни информации...
А ако твојот мозок неможе да поднесе вистина и правдина, теши се со своето племе и гордеј се на нивните терористички акции...!!! Јас тука неможам да ти помогнам... жал ми е...!!!

Изменето од DelijaSkopje - 07.Септември.2008 во 15:46
Кон врв
amdi bajramov Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Март.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amdi bajramov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:49
Ej ej ilirida nemoj da vregjash pa i nie sme choveci kako vie ili???
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:50
Originally posted by Ilirida Ilirida напиша:

E da za ova sto ke kazete .. mislam deka 250 000 zeni treba da se importirat od tamu za da se omazat so 250 000 mazi srbi. togas definitivno ke go potvrdat epitetot " beli cigani " neli ?

Не ни препишувајте ваши работи.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirida Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 15:52

Ej ej ilirida nemoj da vregjash pa i nie sme choveci kako vie ili???
izvinete sto ve navrediv i ve sporediv so srbite .. Izvinete
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 132133134135136 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.