|
“Linkin Park“ против “Iron Maiden“ |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нормално |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми се допаѓаат Линкинг Парк, се почесто ги слушам, освен тоа нивната музика секогаш носи некаква порака.
Iron Maiden-никогаш не сум била во тој филм.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
steta.....
Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be faught, Iron Maiden can't be sought. Oh Well, wherever, wherever you are, Iron Maiden's gonna get you, no matter how far. See the blood flow watching it shed up above my head. Iron Maiden wants you for dead. Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be fought, Iron Maiden can't be sought. |
||
Turvior
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na temava nema so da komentiram, se znaj koj se podobri Iron maiden, toj so se razbira vo muzika ke vi kazi so e podobro.Nemam loso mislenje za linkin park ama ne se sporeduvaat ednostavno so iron maiden, trgnete od muzikata so ja pravat, poto4no od kvalitetot na muzika,NE SE SPOREDUVA.IRON MAIDEN sto posto podobri:)
|
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Linkin Park a Iron Maiden moze da im gi brisat gitarite hhh :D
Изменето од n1k0La - 09.Август.2008 во 20:25 |
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како мојт ваква споредба:??? ајрон мејден се титани на рокот.. не екој реднекс кантри сајд дечишта ... ко овие шминкериве...
|
||
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку глупава тема! Апсурдно е да се споредуваат богови како Iron Maiden со едни срања(сори за изразот) како Linkin Park. Можат вода да им носат само, ништо друго!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Dimon
Група Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA MUZIKATA NA LINKIN PARK E BASH ZA DECATA NA TVOJA VOZRAST TI I DA SAKASH NEMOZESH DA JA RAZBERESH MUZIKATA NA IRON MAIDEN ZATOA SHTO KAKO PRVO I PRVO NEZNAESH ANGLISKI ZA DA SI PREVEDESH SHTO PEAT, KAKO VTORO NA TVOJA VOZRAST TI PRED DVE GODINI SI POCNAL DA SLUSHASH MUZIKA, A I DEN DENES SLUSHASH TAKVI LIGAVI ELVIRI,JOVANOVI, TI NEMASH PRAVO DA PRAVISH SPOREDBA ZATOA SHTO NEMAH OSETENO SHTO E MUZIKA, ZATOA SHTO NE SI POMINAL TOLKU MNOGU CASOVI SLUSHAJKJI MUZIKA. |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe luge se e stvar ukusa..mene da me prasas bez da mislam ke ti kazam Iron Maiden,ama denes vo ova vreme decava znaat samo za nekoi novi grupi koi go baraat svoeto mesto pod sonceto so nekoja neizdefinirana muzika,nekoi mesavini za mene nerazbirlivi od rap,rock i ne znam si sto use..sto znaeme..ziveat decava pod vlijanie na svoite roditeli koi rastele so Tereza Kesovija,i ne znaat niso poveke od toa..so im servirale na decata doma toa slusaat i upivaat..idete prasajte deca na nekoj roker,sto slusal takva muzika ke vidis so ke vi kazat..mislam vo poveketo slucai e taka..iako treba sekoj da si go pronajde svojot stil,a ne da glea od roditelite..ama vo mn.slucai e taka veruvajte..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IRON MAIDEN
|
||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
||
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako mozete voopsto da gi sporeduvate ?
|
||
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Линкин Парк
ајрон мејден не сум ги слушал, а немам ни намера |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мејден легенди, се друго е копирано од нив
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |