|
Кога две другарки ќе се заљубат во еден |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..pogotovo ako ti si prvata..!prva ljubov zaborava nema..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be pa ti...ne mislev na toa.... on ke nastarada so dve zeni koi se karaat okolu nego koj normalen moze da izdrzi
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI SE IMA SLUCENO DA SE ZALJUBAM VO SIMPATIJATA NA EDNA SKOLSKA.I TOJ NAMESTO DA BIDE SO NEJZE RESI DA BIDE SO MENE.JAS PRIFATIV
JA IZGUBIV DRUGARKATA NO USTANOVIV DEKA TOJ SEPAK NE MI SE DOPAGA.I GO SUTNAV.STO DA PRAVAM TAKVA BEV I SUM SEUSTE SAKAM PREDIZVICI |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se dogovorat megu sebe, ja nemam nisto protiv
Изменето од zbunet - 04.Септември.2008 во 13:18 |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................e nisto de............ke si gi onadi i dvete.................
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...teshkoi na ..."objektot",....ili mozebi,...bash naprotiv!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako toj se dvoumi ili pak mu se dopagjame i dvete,jas i go prepustam bez razmisluvanje
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi za koj se raboti, da e nekoj kao ja nema da ti bide seedno
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересно прашање кое само времето може да ти го одговори... |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги прочитав другите постови на темата, но ќе го кажам моето мислење... Ако две другарки се заљубат во еден дечко, тогаш би требало да го заборават... според мене, другарството е многу поважно од една врска која не знаеш ни колку ќе е сериозна, ни каде ќе те одведе... А ако едниот/едната "победи во битката" тогаш засекогаш го/ја губи пријателот/пријателката... Можеби нема да се скараат, но НИШТО нема да биде како порано... ја нема повеќе таа сигурност и доверба меѓу другарите/ките. НЕ вреди да го ризикуваш пријателството заради една врска... дечко/девојка лесно се наоѓа, но вистински пријател - мн ретко... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako e taa vrska potencijalna vistinska ljubov...togash
shto prajme..aaa?.... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Рокси
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е потенцијална вистинска љубов, тогаш таа може да чека... зборот ми е, ако едната другарка и типот се сакаат вистински ќе може да почекаат дури другава другарка си најде друг дечко or something па после можат да прает шо сакет без никој да биде повреден.. и + ќе се зачува другарството меѓу другаркиве |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj malku..kako da pocekaat i do koga ke cekaat ako drugata ne zasaka drug be roksi.....ili something...ova something shto e ?...kakvo znacenje ke mu dadesh..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Рокси
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Something - да си најде друг дечко, друга љубов, надеж... *** Иначе да почекаат додека другата не најде друга љубов... добро објаснав во претходниот пост А ако е Вистинска Љубов како шо велиш ќе чека и долго време ако треба, ако не Е тогаш ќе исчезне и нема да мора да се чека |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |