|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 129130131132133 155> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ... koga svinjata ce se kole k*rban za k*rban - bajram
|
|
metodijai
Нов член Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaklucok:Nema priznavanje na kosovo.Znaete li deka istorijata na brakava srbi im e na kosovo.
Изменето од moira - 05.Септември.2008 во 23:16 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дур Бакалум, друже. Така е. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svinja ce se kole za k*rban bajram koga Kosovo ke se vrati under Serbia...a pogodete shto????
...Toa znachi NIKOGASHHHHH... ..i dosta veke polemiziranje okolu toa prashanje, stanavte Dosadni, i neinteresni... ...KOSOVO e "SVETA" Zemja, koja ja zasluzhuva Nzavisnosta, i site Svetski Blagodeti,poveke od bilo koja druga zemja, bidejki ja ima plateno premnogu visoko cenata.... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sveta i to kako ... ni sama ne mozes da svatis kolku ... ama ima vreme ... i za tebe da svatis
Изменето од moira - 05.Септември.2008 во 22:55 |
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ohoohoooo sum sfatila i toa dosta dosega...barem shto se odnesuva do Kosovo...
...se sekavam na edna pesna koja ja sakav mnogu,i ja peev koga bev malechka, vo vremeto koga se odvivashe vojnata vo Kosovo... megju drugoto vikashe "Sum Albanka, i Sum Bliznachka so Istorijata" ...t.e od koga postoi Istorijata, od togash Kosovo e Albansko" p.s. abe ti neznaesh, kolkava patriota sum bila jas ushte od dete , koga ke recitirav, ili peev neshto leeeej kakov Aplauz dobivav :):) Изменето од moira - 05.Септември.2008 во 23:08 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja vojna na kosovo ? poslednata vojna bila 1912 - ta .... a onaa za koja ti mislis deka bila vojna , mozam samo da ti kazam deka togas nemase vojna ..... za da vojuva nekoj , treba da ima protivnik ... a togas protivnicite mu zduvnaa vo alb i MKD
Изменето од moira - 05.Септември.2008 во 23:08 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bash taka mila Istorijta pochnuva so Kosovo...da ne beshe Kosovo svetov nemashe da znae shto e istorija... :)))))...sto se nema da slushnesh...bugarskiov sindrom kako virus e...
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ti taka mislish... ...poim nemash kakvi vojnici imalo megju redovite na OVK... ...neka im e lesna zemjata na site shto zaginea za Najvisokiot Ideal...SLOBODATA Изменето од AlbanianGirl - 05.Септември.2008 во 23:12 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bugarskiot sindrom ne e za cudenje .... koga dobro se znae staaaaroto prijatelstvo |
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bugarski, grcki, srpski sindromi,,ja to ne ti go znam, sam bio u podrum hehe
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ова веке е албански синдром...не ги мешај...те молам...држи малку до себе... Изменето од moira - 05.Септември.2008 во 23:48 |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe svatete vise ednas nikad nema da bide vase kosovo
Изменето од Dark HaCkeR - 06.Септември.2008 во 00:33 |
|
Внеси реплика | страница <1 129130131132133 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |