![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 2116> |
Автор | ||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ne tropaj, JAS... ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
budala sum
nema sansi da se smiri moira, posle ovaa moja izjava
![]() ![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...moram taka...inaku teshko tebe ako te stavat vo mashina... ![]() |
||||
![]() |
||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|||
koi sitni?? ![]() ![]() ![]() ostaj ti sonceto, gledaj Gjaki i Miki da ne ti se lutat... ![]() ![]() |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
ne samo ti, i eden moj drugar
koga se vrati od Amerika, rece sakale nekele (mislese na proalbanci, prosrbi i probugari) 50 godini ke opstoi ovaa drzava pa makar ziv covek da ne ostane vo nea
i vo pravo si e, Amerika sekoj cekor sto go prezema, go planira za 50 godini
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
ne tropaj....pak si gi smesal temite... ![]() ejgidi Djaki, kako mozese vcera da se treskas taka na politika so bugs??? ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Dobar vikend na site, Se citkame mozebi vecer...
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Kje odmarame celi tri denaaaaaaaaa
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
|||
me zbuni avatarot
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
prijaten vikend na site
![]() jas i utre ke bidam onlne
pa povelete
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
vo ponedelnik ke ja peeme himnata
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
i vo Denot na nezavisnosta, ke se smirime so moira
moira
![]() vazi?
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
denes mi faleshe kocanskoto jabolce
![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
ti bi glasal i za baba zumbula
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |