|
Веронаука!!! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 34> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opshto znaenje be mamamd se dobiva so toa...opshto znaenje koe mozesh samo na shkolo da go nauchish so posrednik profesor...dodeka za biblija moze da naucish i preku citanje na istata i nishto poveke...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez opshto znaenje ke bidesh kako slepec koj moze da go dopre rabotite a da ne gi vidi...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
polval
Група Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto kje mu e nekomu veronauka ako nema da bide svestenik ili teolog vo zivotot?
|
||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.ej ajde sega da gledame obratno...shto ke mu e fizika...hemija...nekomu koj cel zivot ke se bavi so opshtestveni nauki... sredina mora da se najde... LELE kakvo razmisluvanje PA mozda nekomu NISTO NE E VAZNO od naukite.... ali sto bi bilo ako NISTO NE UCEVME ??? c c c me iznenadi so ova prasanjevo. Ti ako ne sakas da ucis prirodni nauki ili obratno NIKOJ ne te prisiluva ...ODI na uciliste i ne fakaj kniga. ALi toa se nauki koj Proucuvaat OPsto za svetot i za raboti KOI STO eden covek treba da gi znae od opsta kultura. ili PAk ubavo vika polval... t.e: prasuva. Sto ke mu e na nekoj veronauka??? Ali ubavo e OD se da se UCI a toa ....so sto ke se bavi vo idnina ... toa e druga rabota. |
||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ,..lalva vero....hahaha,..sto pati li da kazam,...nema vrska toa so,....opshto znaenje,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VERO-nauka ... nema vrska so opstoto znaenje. ALi naukive sto gi nabrojuva mamamd i celataa recenica sto ja pisuva... mislam deka NEMAAT SMISLA za da se napisani smesno e
|
||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamand,..obichno e ,..vo pravo,...samo,...ne znam ,..shto ja spopalo da bara sredina,...koj saka popovi...neka si odi vo,....crkva!
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jas popovite ama IC ne gi sakam..ustvari sum nivni najgolem kritizer... i sum protiv tie da predavaat... zatoa sum po nakloneta kon Istorija na religiite... ama ...aj sega nemoj da mi se nalutite...IC ne gi sakav...more si imav maka deka ne gi razbirav... fizikata i hemijata...od taa pusta hemija...ednash za malku i ke se samoubiev od zaseda...koga za da iscistam eden kamenac od edna plocka...ispomeshav solna kiselina... so nekoj si drug hemiski rastvor...cadeshe do 5 sprat... a na plockata ne ostana ni traga od boite i dezenite... ...I konecno NELI... da se prashuvam jas... bajagi raboti bi se promenile... ni 1/4 od segashnive predmeti ne bi se ucele, ni 1/4 od segashnive formi i metodi ne bi se primenuvale...ama bidejki ne se prashuvam... jas sama si kazuvam... |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne si sama,..ima polno shto sami ,..si kazuvaat,...
inache,...ne bi imal nishto protiv popovi ,...ama, koga ke vidam pop so ,..djip,...mi se temni,... za mene pop e samo ,..star pop,...site drugi se,...paraziti,...na koishto im kliknalo ,..kako da ziveat ubavo ,...a, bez nekoj pogolem trud,... Изменето од brza - 05.Септември.2008 во 15:38 |
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...gleda gornion...gi gleda shto pravat... ke im plati...samo shto koga im plaka na niv...malku so zracite ne podgoruva i nas... ...ne popovite...
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh,...mori mamand (vaka samo mamma ja vikam,..valjfda nema da mi zameri,..),...mene mi e vazno,..samo,..jas shto gledam,...
|
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...eh more brza... na popot mu e vazno da go slushame...da ne go gledame shto pravi...a najmalku da mu gi gledame dzipovite... eden od popovite koj mi e komshija...se mi tvrdi deka dzipot e donacija za crkvata...ama toj go vozi da ne rgosa... e bash taka...da ne rgosa...... zatoa veronauka...ke gi nauci decata deka gospod kazal da ne se lazi...da ne se kradi...
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,....kazi mu na "tvojot" pop,...deka moze da mu ostane "chitav" djipot,..i bez da go vozi,...inache,...ako go vidam pred mene ,.pred semafor,...ke zaraboti nekoja sochna,."......"....od mene,..
|
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nemoj ne greshi dusha... cel komshiluk...mu tera...majka..shajka...i zgodna zena... nego ...zborot beshe..veronauka vo V odd. srekjna sum shto moite izbraa Istorija na religiite...pa ke im predava nivnata nastavnicka po istorija...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |