|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 2116> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
citaj: od usta mi go zede
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaj ja najdovte albanian girl..ja ne ja vidov...a bas bi sakala da vidam dali licime
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ima i ovde zezanje i pametni luge..[/QUOTE]
toooooooooooooooo......... |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
rekovme bez vulgarnosti... |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
otprilika vo 18.30
ke stignam valjda za 2 i pol sata do tamu
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be ti si se poturcila
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ne si mrdnala.....kakvo rasipuvanje diskusija...by the way...koja diskusija??? |
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...taa mi e drugarka od Politika...i ne si lichite...sramezhliva e... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaj si be Moira.... |
|||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro,
ne mora toa da go kazes vo segasno trajno vreme
podobro ke bese da kazes da ne vi rasipam diskusija
ama kako za shiptarka i ne e losho, razbirash
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 5354555657 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |