|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 2116> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas spobudalev so ova forumov, ama vam vi ja ljuljav
ozbilno vikam
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne si go zasluzi.....ic ne si mi gi dignal akciite... |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova ni Tasa ne moze da go sfati..... |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vcera zedov klucevi od prostoriive. Veruvale ili ne, edniot kluc mi e lilava boja. Da ne stanar od ova mesto ako ne e taka (eve vo ovoj svet mesec, se kolnam) |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ali ono skromnije
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do tolku ne te citame
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma isto e ...samo razlicno pakuvanje.... btw mislev na Tasa od Busava azbuka... |
|||
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e taka Djaki....digaj gi uste akciite... |
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eh sega..uste boja ke mislime...vazno kluc imas
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti si mislela na TASA ama si napisala nesto drugo
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...od odaite na mojata dusa..... |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4142434445 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |