![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 1364> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...gasam cigarava i ciao...odam da rabotam...
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() kamo taja sreka da e tolplo.... samo 23 stepeni imame tuka
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
seka mi smo dole juzno..ne zaboravaj
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nekoj brza so cigarata .... za na plostad
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
..shto juzhnije...to tuzhnije...
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da ... ce ima i drugi gostuvanja .. na SKOTITE
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
seka nemoj da places...ke se trampame...jas odma mozam,avion sekoj den vo 06.30 ima
![]() nego..sto sakav...aha...mislev da ne peam...ali ne mozam da se vozdrzam...pa zatoa eve nesto za moira,seka i ostali moi prijatelji i prijateljice (najnova mi e na repertoarot) ![]() svu sam pic*u polupala komsija me stego preko mene lego! Krk u bulju kroz najlon kosulju i sa sodom i kidelom vodom! Napolju je poledica a ja posla bez gacica suknja guzu cuva dok po pic*i duva! REFREN: Ja sam mala devojcica dvae`s kila mi guzica teram mini modu dok me ne ubodu! REFREN: Ova moja pi..a mila izgleda se zapusila zovem odzacara da mi je prodzara!! ![]() se nadevam vi se dopadna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aj ke se trampame
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() so pesma e ova? ne ja znam od kogo e?
moira.... nek je tuznije al nek je veselije i juznije
![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
seka ,dogovoreno...se sto ke treba ke napravam...samo sakam podaleku odovde
![]() ![]() a pesnava ne znam od kogo e...od sto mi e tolku bogat repertoarot veke ne se ni sekjavam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
moira...pak naletav na tvoja slika na net...ali ovaa izgleda e od tvojot punk period...kaj si ova slikana?...u zz ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ah...pusta mladost..kade otide?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...kaj ja najde...i jas ovaa ja nemam... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |