|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш да се жалиш што розите имаат трнови или да уживаш што трновите имаат рози...
|
|
Daki
Група Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mora da bideme optimisticki nastroeni vo ovoj surov svet,uste toa ni ostana.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se nadevam deka ke vidam svetlina se do posledniot mig od zivotot
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
dream girl
Сениор Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potpolno se slozuvam so toa deka "Pesimistot e shkoluvan optimist". Mnogu mi beshe ubavo koga bev mala, go gledav svetot so 'rozovi ochila' i veruvav vo bajkite so sreken kraj shto mi gi chitashe majka mi. Isto taka veruvav i vo 'princ na bel konj' no podocna svativ deka vsushnost se bilo iluzija.
Vo realniot svet ne treba da si pesimist vo nikoj sluchaj, no sega se provlekuva i drugo prashanje : dali si pesimist dokolku realno gledash na rabotite okolu tebe i gi prifakash takvi kakvi shto se (a ne se sekogash rozevi za zal), dali treba da se pravime optimisti i togash koga ne treba? Sepak treba da se trudime shto poveke da go pokazuvame i ona malku optimistichko shto e tamu nekade zakopano vo nas. |
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РESIMISTICKI SRANJA
nekoi individua se vodat so proveren optimizam vo praksa a toj se narekuva pesimizam se vodat prema odredeni tvrdenja zad koi stojat, naprimer PROGRESOT E VISTINSKA RABOTA , NO PREDOLGO TRAE KOGA EKONOMIJATA SE POPRAVA, SETO OSTANATO SE VLOSUVA KOGA IDNINATA E PODALECNA, PODOBRO IZGLEDA ISKLUCOCITE GO POTVRDUVAT RAVILOTO I GO OPTOVARUVAT BUDZETOT SEKOJA DRZAVNA KAMPANJA ZAVRSUVA SO IZMAMA i koga kje dojde vreme za izborite i na site iskusno prakticni optimisti i optimisti kje posakam PRIJATNO GLASANJE vo JUNI 20XX |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema mesto za,...optimizam,...barem ,...tuka!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a... ne.... tka ne e taka... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Septicki pesimist sto gleda jami na sekoj cekor
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da skepticki jami
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPa jas nesum OPTIMIST ............
JAS Sum OPTIMISTKA !!! Iako nekogas znam da zapadnam vo nekoi zadlaboceni MIsli Ali odma gi razresavam :) |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesimist so nihilisticka orientacija
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бев песимист сега не ке пишував по форумот
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претпазлив оптимист... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Непоправлив оптимист...сеуште
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |