|
Тој не те сака,а ти неможеш да го заборавиш! |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас исто ќе ти речам... барај начин да го заборавиш, ништо нема да има меѓу вас после сето ова... тој може да ти прости, ама нема да биде како што било, затоа не губи време да оживееш нешто што е одамна мртво...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e do vreme i novi ljubovi. Sum se zaprapastil koga sum ustanovil deka ponatamosnite bile se podobri i deka sum se treskal od zemja za nekoja sto moze voda da im nosi
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а не ми е јасно кога си го сакала подолго време зошто си тргнала со негов другар.....тоа ти е големиот минус кој од старт те оддалечува од него......мислам сама си си направила заплет на сето ова.....не инсистирај,не брзај и запамти дека секоја нова љубов е подобра од претходната......самото искуство си го носи тоа.....и после ова сигурно друг пат нема ова да го направиш...... pozzzZZZZZzzz
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ljubov se potrebni dvajca...dokolku ti e vozvratena od negova strana i toj ke napravi nesto za da ja smeni situacijata.Kako i da e,ne treba da se obvinuvash sebesi...sekoj obid da ja opravdas i popravis greskata ti e samo uste edno ponizuvanje...a zaprasaj se dali vredi?
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
CRESA
Сениор Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALA VI ZA SOVETCINJAVA MNOGU
NO.... |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема но... нема рикверц овде, само напред вози!
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostavi na vremeto...senilnosta si go pravi svoeto
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те читам и се чудам , го сакаш него а си одела со другар му , девојче господ напомош на умот шо го имаш . Јас се надевам дека чоекот шо сакаш да ти се смири, нема да те перцепира воопшто , ти си извитоперена . за жал. Јас имав една таков случај како ти , ме сакаше мене одеше со другар ми . Одговор на прашањето твое зошто си го направила тоа е : ТАКА ТЕ ТЕРА РАСИПАНОТО ВО ТЕБЕ , во подсвеста е само ти не го признаваш . Уште еднаш , господ напомош нека ти е. Се надевам во иднина ке го исправиш ова . поздрав и се најдобро. |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
CRESA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ME SVAKAJTE POGRESNO, ODEV SO TOJ STO NE GO SAKAM, ZATOA STO ZNAEV DEKA SO OVOJ EMAM NIKAKVA SANSA, SAKAV DA GO ZABORAVAM, NO NE USPEAV, POTESKO MI E.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cresa abe devojce ljubovta kon edna licnost ne se ponishtuva vo frlanje vo pregratka kaj drug
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај да одиме во етапи , полека . како знаеше дека немаш шанса . Проба ? Праша ? |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
CRESA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNOSTAVNO ZNAEV, SO NEGO NEMAM SANSI
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa ima cresa edna narodna:shto ke si nadrobish toa ke si srkash....samo gledaj pobrzo isrkaj toa shto se zdrobilo....da ne go jadesh toa so denovi i meseci....oti ke ti bide losho vo stomaceto....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едноставно не те разбирам , шо беше работата , тој многу богат а ти сиромашна , тој убав ти грда ????? или друго нешто
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |