IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Каролина Гочева
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каролина Гочева

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 23>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 08:47
ehhhh koga bev malecok , koga bea pocetocite , karolina peese vo prilep , jas i dadov cveke , ovaa me izguska ,me bakna , me stipna za obravcinata , celata se smeese , blestese , никогаш нема да го заборавам тоа , баш срцка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 22:46
Каролина меѓу првите најсекси жени на балканот

Поп пејачката Каролина Гочева според познатото српско списание FHM се најде на топ листата на најзгодни жени на балканот. Нашата Каролина според гласовите на читателите од целиот свет на сите FHM списанија е ставена на листата на 100 - те најсекси жени. На првото место е фолк ѕвездата Светлана Цеца Ражњатовиќ, на второто место е Ана Ивановиќ а третото и припадна на актерката Меган Фокс, која во светското гласање од читателите на сите FHM списанија е избрана за кралица на сексипилот

Каролина Гочева не успеавме да ја добиеме за да ни искоментира околу оваа нејзина титула. Таа беше првата македонка која се сликаше за овој престижен магазин, а по неа се сликаше и нејзината колешка Елена Ристевска.

Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 23:06
Еј да... ова го прочитав пред некој ден во Шпиц Ексклузив
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 21:54
Спласна темава, а?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 22:08
NIKAKO, nasata Karolina nikogas ne splasnuva, nitu temite povrzani so nea!!!!!!!
UTRE vo VEST Karolina e na sredna strana , kako gostinka na promocijata na Pileva
KAROLINA kako i sekogas preslatka i NAJUBAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 22:18
Sakav da kazam deka splasnaa losite komentari
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 22:18
Originally posted by KAROLIN KAROLIN напиша:

NIKAKO, nasata Karolina nikogas ne splasnuva, nitu temite povrzani so nea!!!!!!!
UTRE vo VEST Karolina e na sredna strana , kako gostinka na promocijata na Pileva
KAROLINA kako i sekogas preslatka i NAJUBAVA

и така ќе земам вест ќе видам што има
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 20:29
Сега ја гледав Каролина на ексклузив и ми се чини дека има нова фризура
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 00:18
mene Darling od Kaliopi extra stvar mi e "Smeh"   ja znaesh
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 22:25
eve edno mnogu vredno od karolina

I will always love you - Karolina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 01:53
само едно? се е вредно од моја Каролина
да ми кажаа дека имала нова фризура Каролинка, леле, како не ја видов
абе типката е најубаав и најзакон е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2008 во 16:32
Каролина во балканско реално шоу

Поп-пејачката Каролина Гочева ќе биде специјална гостинка во реалното шоу "Операција триумф" , што кон крајот на месецов ќе почне да се емитува на неколку телевизии во поранешна Југославија.
Дел од музичкото друштво на нашата поп-пејачка ќе бидат и Северина, Бајага, Жељко Јокисмовиќ, Нина Бадриќ, Јелена Розга, како и светски поп-sевези како Анастејша и Шуагбејбс.
"Операција триумф" ќе се снима во луксузно опремена куќа која во својот состав има тонско студио и балетска сала. 16 кандидати заедно ќе живејат 16 недели и ќе учат како се станува вистинска музичка sвезда. Нив ќе ги следат 45 камери и повеќе од 60 микрофони. Водители на шоуто се Милан Калиниќ и Ана Михајловски.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 15:05
НА СТАРТОТ НА ШОУТО "ОПЕРАЦИЈА ТРИУМФ"
Каролина и Анастасија станаа другарки

Поп sвездата Каролина Гочева завчера вчерта настапи на отвораето на најголемото балканско шоу "Операција Триумф", каде се запозна со светски познатата пејачка Анастасија. Каролина вели дека е изненадена од нејзината љубезност и од тоа колку како голема sвезда се однесувала нормално.
-Се воодушевив од нејзината љубезност. Ми пријде и ми рече дека многу и се допаднал мојот настап. Нормално, на тоа јас реков дека таа ми е омилена пејачка и на настапи во живо задолжително пејам нејзини песни, на што многу се израдува. На крајот си раЗменивме наши албуми, ни рече Каролина.
Каролина настапи со песната "Се лазам себе"во дует со Александар Белов од Неготино, еден од македонските натпреварувачи.
Шоуто "Операција триумф" се пренесува на сите простори на екс ју, освен Словенија, што значи опфаќа повеке од 20 милиони публика.
Покрај неа на шоуто настапија големите балкански звезди Јелена Розга, Сергеј Четковиќ, "Лет 3", како и големата светска супер звезда Анастасиа. Како жири комисија се појавија, пак, Исмета Дервош,Тончи Хуљиќ, Марина Туцаковиќ, Мирко и Снежана Вукомановиќ, Николина Писек, Милан Калиниќ, Ана Михајлоски, Драган Маринковик-Маца и други. (В.М.)

Кон врв
magdalena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 23:25

Karolina od sekogas ne sum ja sakala i nema da ja sakam

Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,221 секунди.