IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Антонио Милошоски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антонио Милошоски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 14:52
U][/QUOTE]replika ... jas ne go izbrav nitu ce izbiram za ministri takvi CJURANI голема%20насмевка[/QUOTE]
јас не се согласувам со твоите мислења.Е така прават комунистите да ја кочат повеќе работата.Милошоски добро работи за интересите на Македонија.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 15:31
"Тој е избран од наеродот,а и работи за народот.А",.

...narodot go izbral mrslulkoto ,...ama ,ne za ,..minister!,...ako e toa,... bash me zabole,...mestoto mu e ,...so iljadnici negovi nvrsnici,...da "shmrka" neshto ,...nekade,...a ne da pretstavuva edna zemja niz svetot,...pa ,makar bila i,....ovaa!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 21:37
До сега си ја работи работата како пто треба. А верувам дека и така ќе продолжи.
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 21:54
Zdravko81, нормално дека си ја брка работата. Прашањето е дали си ја работи и како?
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 22:04
Милошоски не си ја гледа работата и барам од негова страна посериозно да си ја сфати работата.Тој си игра играшчки со државата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 23:30
Orlov, go razbiram tvojot nacin na sogleduvanje na rabotata i sosema e tocen od tvoja gledna tocka. No od moja gledan tocka ti sosema greshish, i za sreka jas ne sum Ti.

Изменето од Zdravko81 - 04.Септември.2008 во 23:31
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 12:51
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

Orlov, go razbiram tvojot nacin na sogleduvanje na rabotata i sosema e tocen od tvoja gledna tocka. No od moja gledan tocka ti sosema greshish, i za sreka jas ne sum Ti.

Репликa:акам да ти реплицираи и на тебе и на орлов па и на одтаму дека вие ако ја видите дтржавата ке ја донесете до вгојна исто како што е сега Грузија.А Милошоски добро ја води државата и не го критикувајте
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 19:58
mileg, dobro citaj gi moite postovi za politika... ne ti zameruvam za neshto shto ne si razbral...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 20:09

Несреќата е во тоа што прво самиот својот сопствен стил- доколку воопшто го имаш не го разбираш. А, за мојот стил потребно ти е уште многу УКА. Голема несреќа е што самиот не се разбираш. А, би било голема среќа бар во дел да го осознаеш мојот стил- начин на согледување.
Учи, ќе ти треба.

Изменето од orlov - 05.Септември.2008 во 20:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 20:14
Dali tvojon nacin da gi napajgjash tie shto ne razmisluvaat kako tebe te pravi da si so poveke razbiranje od mene ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 20:29

Dali tvojon nacin da gi napajgjash tie shto ne razmisluvaat kako tebe te pravi da si so poveke razbiranje od mene ...

ДА.
За образованието нема дазборувам од причина што неможам да кажам дали си соодветно образован како и ЈАС.
Но, драго дете; -долгогодишната работа која секогаш била опкружена со стотици, со иљада,  па и со повеќе иљади луѓе- разни карактери се условниот рефлекс или професионална деформација благодарение на која имам повеќе разбирање од тебе. Но ова не го сваќај како навреда. Напротив, прифатиго како предизвик. Затоа во погорниот пост ти напишав: УЧИ.
Верувам дека мојата добра намера ќе ја сватиш и дека нема да се налутиш.
Се останато на л.п.
намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 14:16
razbiranjeto i ucenjeto e relativna rabota... i ne sum navreden, naprotiv mene bi me navredilo samo dokolku jas si dizvolam neshto shto bi bilo navreda kon nekoj drug. a za Antonio smetam deka covekot sepak si ja brka rabotata podobro od bilo koj negov prethodnik.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 14:25

razbiranjeto i ucenjeto e relativna rabota... i ne sum navreden, naprotiv mene bi me navredilo samo dokolku jas si dizvolam neshto shto bi bilo navreda kon nekoj drug. a za Antonio smetam deka covekot sepak si ja brka rabotata podobro od bilo koj negov prethodnik.

Се е релативно и дискутабилно. Децидно ти тврдам до сега никој не работел за народот. Сите брзаа да во краткиот мандат станат магнати. А, магнат за кратко време се станува само на нечесен начин. Но можеш ни за Милошоски да кажеш дека и исклучок. И тој е како неговите предходници од неговата и од другите партии.
Верувај. Ќе дојде време кога ќе ги осознаеш и сватиш работите.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 20:15
jas sum vo edna partija i vo nea vo momentov znam luge koi se shtetni za taa partija i za narodot isto taka, no zarem site nema da zavrshime na kraj vo zemja ... mene me pravi sreken da bidam postojano so bliskite, pari i mok ne me interesiraat, imam onolku kolku shto mi treba, ziveam kako shto mi se usloviite i ne se forsiram. Od druga strana Milosheski ima golema obvrska kon Drzavata , no sepak si ja raboti rabotata maksimum. DA, na mokno mesto e i veruvam deka ima moznost da stane ushte pomoken, no se dodeka raboti za narodot koj go izbral i se dodeka ne se dokaze deka pravi kriminal, bi Ve zamolil da ne go osuduvame covekot za raboti koi nikoj ne gi dokazal, ako voopshto ima za shto da se osudva.

Изменето од Zdravko81 - 06.Септември.2008 во 20:45
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,235 секунди.