![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ох...тенк ју,тенк ју...тенк ју до претенкју...
Камо песна ин мај онор??? А подарокот фор ми,а?Алане Опрости...ват до ју тинк,дека ај вил форгет? |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...auuuuuuuuuuuuu, a jas se kriev da ne me fatat na delo... ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Biba_G ar ju stil hiar?..Pliz tel mi,koz aj uana noy
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Јес,јес...ај ем ту,као некада...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Shuar..dont vori about det..Aem going ty vout rajt nay
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
па,гоу више еднаш,аман...Ај ем во водство нау!
![]() |
|
![]() |
|
алане...дај да ставаме по некое пуф,пуф ...демек пушиме уз муабетот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... e moj marshale...i posle se cudt zoshto sme te sakale... pa ne narekuvaat nostalgicari... nesebicnost... delenje so site... puri...krediti kolku dusha ti saka...bez kamati...bez rati... eden edinstven... ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
e nema vise
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... e dodeka ti samo stavashe...ovie sega samo vadat... od nashiot dzeb....
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
stavase narodot ... celi 45 godini ..... za da vadat sega ... LOPOVITE
![]() |
|
![]() |
|
Алане Опростиииии!!! Веар ар ју???
![]() ![]() ![]() ![]() Ја чекам презент фром ју,чекам ју ту воут фор ми...а ти?а ти??? ти си ме предао!!! |
|
![]() |
|
...biba...ova se vika agitacija na site mesta....
![]() |
|
![]() |
|
eve kolku za potsetuvanje dodeka pusime
![]() Mi smo bar imali stare gitare... Poneki bedz na reverima... Glupo bi zvucalo Je-Je! uz sve ove dileje s revolverima... Al' zastavu sezdesetih vezle su gramofonske igle... I put od zute cigle prostr'o se pred nas... Mi smo bar imali razne Ce Gevare... O-o, i vece prevare... To mladost piri u dahu kao secer u prahu sa bundevare... Protesti sedamdesetih vise su bili odraz mode Jer bokal pun slobode tocen je za nas... Mi smo bar imali putovanja... Perone, suze, cmakanja... Crveni pasos bez mane sto prolazi grane bez puno njakanja... Dnevnici osamdesetih svrljani su na jarke razglednice Svet je lice sminkao zbog nas... Mi smo bar imali one snove koji se tesko ostvare... A snovi najcesce vrede tek kad s tobom osede... Kad s tobom ostare... Nije bas sve na kantaru... Citavo cudo kupi lova Ali snova nema piratiranih... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |