![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 376377378379380 525> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuzna je nasa ulica
od kada nisi tu jer tuznu pjesmu pjevaju oni sto ostaju Iste smo snove sanjali istom se nadali drugi su igru vodili i snove ukrali |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...no dozvolimi teshko da disham za moment, muzika glasna da napravam... i vo nea cel da potonam... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
i places i goris za razdelba zboris zaminuvas ti
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a imase sila da razmislis mila
sto ke storis ti |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ме оставаш мене
за друг да те земе
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ne te davam cvetu moj...
kazi mi dal postoi drug vo zivotot tvoj |
|
|
|
![]() |
|
ој девојче, девојче
ти кочанско јаболче
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
glavat gore
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
POmegu vrati i prozorci
na krevet spomeni lezat tuka se mojte cekori no kako olovo tezat od mene sto i da baras jas sum na adresa stara |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Why am I standing on a cloud Every time you're around And my sadness disappears Every time you are near You must be an ANGEL I can see it in your eyes Full of wonder and surprise And just now I realize ..... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Otvori malo prozor
da izadje sve ruzno napolje svi rastanci i tuge i one nase stare nevolje... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ja, ja, ja u zivotu imam samo reci, muda, ljubav za druga, prva matura i muka
i puno srece svuda kuda lutam, nikad sputan, s mnogo truda, zalja gruba, BS, BS kao ljubav Изменето од Царевић - 04.Септември.2008 во 17:21 |
|
![]() |
|
I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in. ’cause I got too much life, Running through my veins, going to waste. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 376377378379380 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |